Άγνωστοι έκλεψαν κινητά και χρήματα από βρεφονηπιακό σταθμό στη Βόνιτσα. Διαβάστε περισσότερα για Άγνωστοι έκλεψαν κινητά και χρήματα από βρεφονηπιακό σταθμό στη Βόνιτσα.
Ν. Παπαναστάσης: Το νέο ΝΣ κάνει πιο αντιδραστικό το θεσμικό πλαίσιο που έφτιαξαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Διαβάστε περισσότερα για Ν. Παπαναστάσης: Το νέο ΝΣ κάνει πιο αντιδραστικό το θεσμικό πλαίσιο που έφτιαξαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Αγρίνιο: Αιματηρό επεισόδιο με τσεκούρι έξω από κατάστημα Εστίασης Διαβάστε περισσότερα για Αγρίνιο: Αιματηρό επεισόδιο με τσεκούρι έξω από κατάστημα Εστίασης
Προεκλογικά κυβερνητικά “δωράκια” σε δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους Διαβάστε περισσότερα για Προεκλογικά κυβερνητικά “δωράκια” σε δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους
Ανάμεσα στις επιλογές, γνωστού ιστολογίου, το βιβλίο, "περιπέτειες στην Κδαπούπολη - Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων". Διαβάστε περισσότερα για Ανάμεσα στις επιλογές, γνωστού ιστολογίου, το βιβλίο, "περιπέτειες στην Κδαπούπολη - Ανοσοήρωες εναντίον Μικροβλαβερούληδων".
Ηλεία: Σάλος από παγκόσμια πρωτοτυπία – Έφτιαξαν δρόμο με κολόνες της ΔΕΗ στη μέση! Διαβάστε περισσότερα για Ηλεία: Σάλος από παγκόσμια πρωτοτυπία – Έφτιαξαν δρόμο με κολόνες της ΔΕΗ στη μέση!
ΕΚΛΟΓΗ ΣΠΗΛΙΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Διαβάστε περισσότερα για ΕΚΛΟΓΗ ΣΠΗΛΙΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
Η ζωή στο χωριό: Παραδοσιακή ρυζόπιτα Ηπείρου από τη γιαγιά Κατερίνα. Διαβάστε περισσότερα για Η ζωή στο χωριό: Παραδοσιακή ρυζόπιτα Ηπείρου από τη γιαγιά Κατερίνα.
Συλλυπητήρια δήλωση του δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου για την απώλεια της Ανίκας Ευαγγελάτου. Διαβάστε περισσότερα για Συλλυπητήρια δήλωση του δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου για την απώλεια της Ανίκας Ευαγγελάτου.
Θανάσης Καββαδάς: «Κατά παρέκκλιση ακίνητα: Η Κυβέρνηση διευκολύνει τους μικροϊδιοκτήτες να κατοχυρώσουν δικαίωμα δόμησης – Έρχεται σύντομα νομοθετική ρύθμιση». Διαβάστε περισσότερα για Θανάσης Καββαδάς: «Κατά παρέκκλιση ακίνητα: Η Κυβέρνηση διευκολύνει τους μικροϊδιοκτήτες να κατοχυρώσουν δικαίωμα δόμησης – Έρχεται σύντομα νομοθετική ρύθμιση».
Χαιρετισμός του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, στην υποδοχή του νέου μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στον Αστακό (Βιντεο )
Εικόνες - Βίντεο από τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αστακού Ξηρομέρου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, για την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας πιλοτικού προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Δημοτικών Αποβλήτων στην Δ.Ε. Φυτειών, με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (video).