ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr |
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 1 μήνας

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Σε φυλάκια στη Φλώρινα ο Δημήτρης Βίτσας

Tα φυλάκια στο Βροντερό και στη Νίκη στο νομό Φλώρινας επισκέφθηκε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στα σύνορα με την Αλβαν

Ετικέτες: 

Το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας στην περίοδο της κρίσης

Από την αρχή της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας το έργο της εκκλησίας είναι μεγάλο, τα στοιχεία σε αριθμούς αποτυπώνουν το πραγματικά πρόβλημα της φτώχειας που μαστίζει την πατρίδα μας αρχής γ

Ετικέτες: 

Ο Βασίλης Πρατσινάκης στην «Οδό Ονείρων»

Ο Βασίλης Πρατσινάκης με τον Αντώνη Κουμανδράκη στην κιθάρα και τον Κώστα Ματσίγκο στην κιθάρα και στο μπουζούκι, για μια εμφάνιση την Δευτέρα 2 Μαΐου, στο live stage Οδό Ονείρων, στη

Ετικέτες: 

Η Ανάσταση στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Οι πιστοί κατέκλυσαν τους Ιερούς Ναούς για να ακούσουν και να ψάλλουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου.
Δείτε φωτογραφίες από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φλώρινας.

Πασχάλιο μήνυμα του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου

Ἀγαπητοί μου,ΣΗΜΕΡΑ ἑορτάζουμε γεγονὸς μοναδικὸ στοὺς αἰῶνες καὶ θεμελιῶδες γιὰ τὴν Ἐκκλησία μας.

Πασχαλινό μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη

Οι συμβολισμοί των ημερών είναι πιο επίκαιροι από ποτέ. Μέσα από τις δυσκολίες που διανύουμε, έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή να πιστέψουμε στο μήνυμα της Ανάστασης που είναι ένα μήνυμα λύτρωσης, ελπίδας και ανατροπής.

Σήμερα ο πασχαλινός χορός της «Δόξας» Κολχικής

Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Κολχικής σας προσκαλεί στον ετήσιο πασχαλινό χορό του απόψε, Κυριακή του Πάσχα, στις 9.30 μ.μ. στην αίθους δεξιώσεων Ι. & Ν. Χρυσοχοίδης.
Μαζί μας οι:
Γεώργιος Κουταβίδης: κλαρίνο

Ετικέτες: 

Το Άγιο και Μεγάλο Σάββατο

«Τῶ Αγίω καὶ Μεγάλω Σαββάτω, τὴν θεόσωμον Ταφήν, καὶ τὴν εἰς Ἄδου Κάθοδον τοῦ Κυρίου καὶ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἑορτάζομεν δι' ὧν τῆς φθορᾶς τὸ ἡμέτερον γένος ἀνακληθέν, πρὸς αἰωνίαν ζωὴν μεταβέβηκε»

Η περιφορά του επιταφίου στη Μελίτη

Την πιο ιερή μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας αποτελεί η Παρασκευή, μέρα κορύφωσης του θείου δράματος με την Αποκαθήλωση από το σταυρό και την Ταφή του Χριστού.

Ετικέτες: 

Συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, αλλά και στην περιφέρεια μας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους

Δεύτερη θέση από τον Λάζαρο Καραμητάνη στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι

Στο βάθρο κατάφερε να ανέβει ο σκακιστής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Καραμητάνης Λάζαρος μετά από εξαιρετική εμφάνιση στην κατηγορία μαθητών- μαθητριών Δ’ Δημοτικού του 28ου Πανελλήνιου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, που διεξήχθη το τριήμερο από 23 έως 25 Απριλίου 2016 στη Χαλκιδική.
Ο Λάζαρος, με μόλις μία ήττα και επτά βαθμούς σε εννέα αγώνες τερμάτισε δεύτερος ανάμεσα σε 87 μαθητές από όλη την Ελλάδα!

Ετικέτες: 

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς» καλεί τα μέλη του σε Ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 8/5/16 και ώρα 19:00 στο χώρο του Πρότυπου Δημοτικού Σχολείου, συμφ. με το άρθρο 8 του καταστατικού.
ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ

Ετικέτες: 

Η περιφορά των επιταφίων στη Φλώρινα (video - φωτογραφίες)

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η περιφορά των επιταφίων στην πόλη της Φλώρινας. Εκατοντάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης μαζί με τους επιτάφιους από τις ενορίες Αγ. Παντελεήμονα, Αγ. Γεωργίου και Αγ. Παρασκευής, ενώ στις ενορίες Αγ. Νικολάου και Αγ.

Ετικέτες: 

Οι επιτάφιοι στην πόλη της Φλώρινας (φωτογραφίες)

Δείτε φωτογραφίες από τους στολισμένους επιτάφιους των ενοριών της Φλώρινας και συγκεκριμένα των Ιερών Ναών Αγίου Παντελεήμονα, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Νικολάου και Αγίου Δημητρίου.

Σελίδες