ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr | ςςς.νεαφλορινα.βλογσποτ.γρ
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 8 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ραντεβού στο neaflorina.gr

Από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, το «Νέα Φλώρινα» αλλάζει μορφή και διεύθυνση.
Από ‘δω και πέρα, θα μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά, με την ίδια συνέπεια στο www.neaflorina.gr

Η καλοκαιρινή συναυλία της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του «Αριστοτέλη» (video)

Η καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία λήξης του χορωδιακού έτους της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ.

Ετικέτες: 

Η «Γιορτή των Πρωταθλητών» από τον Ο.ΞΙ.Φ.

Το ταξίδι ξεκίνησε σαν όνειρο το μακρινό 1992 από μια παρέα πρωταθλητών, ονειροπόλων αλλά αποφασισμένων να κατακτήσουν την κορυφή!

Ετικέτες: 

«Γνώση»: μια νέα κίνηση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης

Το φροντιστήριο «Γνώση» αποτελεί μια νέα κίνηση στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην πόλη της Φλώρινας.

Ετικέτες: 

Ευχαριστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας

Η θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Φλώρινας «Παραπαί Ζ οντας στη σκηνή» μετά την πραγματοποίηση της παράστασης «Φωνάζει ο κλέφτης» θα ήθελε να ευχαριστήσει:
• το Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση της αίθουσας

Ετικέτες: 

Παγωτά: Μία απόλαυση που κρύβει κινδύνους

Το παγωτό είναι παρασκεύασμα του γάλακτος, γνωστό από την αρχαιότητα και πολύ διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο. Περιέχει λίπος, πρωτεΐνες, ζάχαρη. Κάποια είδη παγωτού περιέχουν σοκολάτα, καφέ ή φρούτα, που δημιουργούν ανάλογες γεύσεις. Όλα, όμως, τα παγωτά περιέχουν πρόσθετα, δηλαδή χρωστικές, αρωματικές ουσίες και σταθεροποιητές.

Ετικέτες: 

Έκκληση για βοήθεια για 22χρονο συμπολίτη μας

Νεαρός συμπολίτης μας, που έχει όγκο στο κεφάλι, θα χρειαστεί άμεσα να υποβληθεί σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό.

Ετικέτες: 

Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου» (video)

Με ξεχωριστό τρόπο έγινε στη Φλώρινα η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου», στην αίθουσα θεάτρου του «Αριστοτέλη».

Ετικέτες: 

Εκδηλώσεις λήξης ακαδημαϊκού έτους του ΠΜΣ Δημιουργική Γραφή του Π.Δ.Μ.

Σήμερα Σάββατο, στις 5.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις λήξης ακαδημαϊκού έτους του Π.Μ.Σ. Δημιουργική Γραφή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ετικέτες: 

Πλούσιες δράσεις από το Ωδείο Φλώρινας

Η πολύπλευρη συνεργασία του Ωδείου Φλώρινας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζεται με την συμμετοχή Μουσικού Συνόλου Καθηγητών του Ωδείου σε μία από τις εκδηλώσεις λήξης του ακαδημαϊκού έτους 2015-16 του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δημιουργική Γραφή".

Ετικέτες: 

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο Πεδινό

Σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Πεδινού υπό τους ήχους της ορχήστρας Χάλκινα Ηχοχρώματα.

Ετικέτες: 

Η Ντίνα Παπαϊωάννου στο Κλειώ Resort and spa

Σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου σας περιμένουμε στο ΚΛΕΙΩ Resort and spa (Δέκα bar - restaurant) για μια ξεχωριστή Live βραδιά παρέα με την Ντίνα Παπαιωάννου!!!
Τηλ. κρατήσεων 23860 20200 και 23860 20146.

Ετικέτες: 

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο παράρτημα Φλώρινας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

H Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, σας ενημερώνει ότι την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 στις εγκαταστάσεις της Σχολής θα λειτουργήσουν τα εξής μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Ετικέτες: 

Ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ για τις δράσεις για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της γραμμής ηλεκτροδότησης 23 (γραμμή Πρεσπών)

Το δίκτυο ηλεκτροδότησης αρμοδιότητας της Περιοχής Φλώρινας εκτείνεται απ’ άκρου σ’ άκρο του Νομού μας αποτελούμενο από 13 κύριες εναέριες γραμμές μέσης τάσης και 2.981 γραμμές χαμηλής τάσης, συνολικού μήκους της τάξης των 2.000 χλμ.

Ετικέτες: 

Πρόγραμμα προώθησης της επιχειρηματικότητας στα σχολεία από το επιμελητήριο Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις Προώθησης της Επιχειρηματικότητας σε Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, τις οποίες διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Ετικέτες: 

3α Ντουντουλίνια στη Σιταριά

Με αφορμή τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2015-2016, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σιταριάς διοργάνωσε με επιτυχία τα 3α «Ντουντουλίνια».
Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν δραστηριότητες στις πισίνες που είχαν στηθεί, ολοκληρώνοντας με κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση τον φετινό κύκλο «μαθημάτων»!

Ετικέτες: 

Γιορτή λήξης του σχολικού έτους του δημοτικού σχολείου Ιτιάς

Την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016, στο Δημοτικό Σχολείο Ιτιάς, πραγματοποιήθηκαν πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016.

Ετικέτες: 

Σελίδες

Άλλα Blogs & Sites