ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr |
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 1 έτος 10 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τι γίνεται με τα προνοιακά επιδόματα στη Φλώρινα;

Κάθε δύο μήνες, το Υπουργείο Εσωτερικών, δίνει εντολή από το λογαριασμό του που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών» να μεταφερθεί ένα

Ανοιχτή συνάντηση - διαβούλευση στο δήμο Πρεσπών για τις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Ο δήμος Πρεσπών, μαζί με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργανώνει ανοιχτή συνάντηση ενημέρωσης - διαβούλευσης με τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με το ενδεχόμενο μεταβολών στα σχολ

Ημερίδα με θέμα «Νέα Ελληνική Γλώσσα Γ΄ λυκείου: η αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων»

Το ΠΜΣ Δημιουργικής Γραφής της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας και η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας σας προσκα

Υποβολή αιτήσεων από τους αιγοπροβατοτρόφους για το άρθρο 68

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός περιοχής Φλώρινας (πρώην ΕΑΣ), ενημερώνει όλους τους αιγοπροβατοτρόφους του νομού, ότι από 28 Ιανουαρίου 2015 έως 6 Φεβρουαρίου 2015, ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το άρθρο 68 των αιγοπροβάτων.

Ευχαριστήριο Σωτήρη Βόσδου, υποψήφιου βουλευτή ΝΔ

Οφείλω, από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και να τους διαβεβαιώσω ότι, παρά το μη ευνοϊκό αποτέλεσμα, μ

Κοπή βασιλόπιτας από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου σας καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου σήμερα Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20:30 στο καφέ «τα Ρόδα», στο Αμύνταιο.

Χορηγούς αναζητεί ο Σύλλογος Γυναικών Αμυνταίου

Έχοντας επίγνωση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών και προκειμένου να υπάρχουν και άλλα δώρα (εκτός του Συλλόγου μας) στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στις 7 Φεβρουαρίου, παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των εμπορικών επιχειρήσεων και των καταστημάτων τ

Κοπή βασιλόπιτας του ΑΣΕΑΦ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας, εύχεται το 2015 να είναι ένα έτος γεμάτο υγεία, ευτυχία, επιτυχίες καθώς και μεγάλες αλιευτικές συγκινήσεις.

Κατάρτιση στρατολογικού καταλόγου γεννηθέντων το 1999

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣΈχοντας υπόψη: τις διατάξεις του Ν.2119/93,άρθρο 16 «Κύρωση Κώδικα Διατάξεων περί Μητρώων Αρρένων»
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον νέο υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά, η σύνθεση της κυβέρνησης υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα είναι ο Γιάννης Δραγασάκης.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας

Εξαιτίας παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Και τυπικά ανέλαβε πρύτανης του ΑΠΘ ο Περικλής Μήτκας

Τα καθήκοντα του πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανέλαβε και τυπικά ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας.

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα!

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα, με ιστορική σημασία για το λαό μας, που για πρώτη φορά ανέδειξε μέσα από δημοκρατικές κοινοβουλευτικές διαδικασίες κυβέρνηση της Αριστεράς, κυβέρνηση με βασικό κορμό το Σ.Υ.ΡΙΖ.Α.

Ευχαριστήριο του Στέλιου Μαυρίδη

Ένα ολόψυχο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και με περιέβαλαν με την αγάπη τους σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, καθώς και σε όλους τους κατοίκους του Νομού μας, με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψει

Σελίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Κ. Σέλτσας: «Σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα» (video)

«Θα είμαι βουλευτής όλων των Φλωρινιωτών» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας, που πρόσθεσε πως με το αποτέλεσμα αυτό «σώσαμε την τιμή της Αριστεράς στη Φλώρινα».

Γ. Αντωνιάδης: «Θα δώσουμε αγώνα για να κρατήσουμε τους νέους στη Φλώρινα» (video)

Υπό τις επευφημίες ψηφοφόρων του ο νέος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Αντωνιάδης, τόνισε πως το πανελλαδικό αποτέλεσμα αδικεί τη Νέα Δημοκρατία, ενώ αφιέρωσε τη νίκη του στους νέους της Φλώρινας.

Σύσκεψη - ενημέρωση για ίδρυση φορέα Κοινωνικής Σύμπραξης στο δήμο Αμυνταίου (video)

Σύσκεψη με στόχο την ενημέρωση και ίδρυση φορέα Κοινωνικής Σύμπραξης στην Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21/1/15 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.
Διαφήμιση