ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr |
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 10 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Νέα διάκριση για την Παρασκευή Μούκα στο Corfu Mountain Trail 2016

Την Κυριακή, 07/02/2016, πραγματοποιήθηκε ο 5ος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος Corfu Mountain Trail 2016 στην περιοχή Μπενίτσες της Κέρκυρας με τη συμμετοχή 600 αθλητών από όλο τον κόσμο.

Ετικέτες: 

Τεχνική εταιρεία αναζητά προσωπικό

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας ενημερώνει ότι, Κυπριακή Τεχνική Εταιρεία αναζητά στην περιοχή μας, να προσλάβει προσωπικό για τις ανάγκες των έργων της (τόσο στη χώρα μας, όσο και οπουδήποτε αυτή δραστηριοποιείται) στις παρακάτω ειδικότητες:
Α) Μονταδόροι μεταλλικών φουγάρων, σωλήνων

Ειδοποίηση προς μακροχρόνια ανέργους άνω των 50 ετών

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού καλεί άμεσα τους εγγεγραμμένους στα Μητρώα του ανέργους άνω των 50 ετών, με χρονικό διάστημα ανεργίας άνω των 12 μηνών να συμπληρώσουν Βιογραφικό Σημείωμα ή, όσοι ήδη διαθέτουν, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του Βιογραφικού τους με τους εξής τρόπους:

Ετικέτες: 

Αγάλματα και μνημεία στην πόλη των καλλιτεχνών

Περιπλανώμενοι στην πόλη της Φλώρινας, σε κάθε γωνιά της μπορείς να αντικρίσεις την πληθώρα αγαλμάτων και μνημείων που την κοσμούν. Tαμπέλες για αρχαιολογικούς χώρους όπως της ελληνιστικής πόλης τον 4ο αιώνα π.Χ. για να δούμε το μεγαλείο των αρχαίων Ελλήνων και τα κατορθώματά τους.

Ετικέτες: 

Πανεπιστήμιο και Φλώρινα πάνε μαζί

Πριν από χρόνια η πόλη αυτή δημιούργησε την περίφημη παιδαγωγική ακαδημία της Φλώρινας. Περιζήτητη σχολή με άμεσα αποτελέσματα, γι’ αυτό και ανέδειξε λαμπρούς δασκάλους και επιστήμονες κατά την πάροδο των χρόνων. Έτσι η Φλώρινα χαρακτηρίστηκε και ως η πόλη των δασκάλων, των νηπιαγωγών, των παιδαγωγών.

Ετικέτες: 

Μέχρι 12 Φεβρουαρίου η χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2015

Για την ανανέωση αλλά και την έκδοση των νέων Δελτίων ημερομηνία έναρξης ορίζεται η 18η Δεκεμβρίου 2015 και λήξης η 12η Φεβρουαρίου 2016.

Ετικέτες: 

Ενημέρωση από τα ΚΕΠ του δήμου Φλώρινας για τους στρατευσίμους της κλάσης 2019

Σας γνωρίζουμε ότι οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2019 (γεννημένοι το έτος 1998) που διαμένουν στην πόλη της Φλώρινας και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν και να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας ή σε αυτή που ανήκουν, από 02 Ιανουαρίου 2016

Ετικέτες: 

H βασιλόπιτα του Ομίλου Βιβλίου του «Αριστοτέλη» (video)

Για πρώτη χρονιά, τα μέλη του Ομίλου Βιβλίου του Μορφωτικού Τμήματος Φ.Σ.Φ «Αριστοτέλη», πραγματοποίησαν την κοπή της βασιλόπιτας τους στο χώρο της βιβλιοθήκης τους.

Ετικέτες: 

Η βασιλόπιτα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Την ετήσια βασιλόπιτά τους έκοψαν χθες τα μέλη του τμήματος συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας, στους χώρους της εστίας τους.

Ετικέτες: 

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

Το απόγευμα της Κυριακής στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 57χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης των Αλβανικών Αρχών.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 57χρονου εκκρεμούσε Ερυθρά αγγελία της INTERPOL Αλβανίας, σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για κλοπή.

Ξιφασκία: Φτηνά την γλύτωσε ο Τσώκας!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Στέργιος Τσώκας. Ο Έλληνας πρωταθλητής τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Χειμώνα στο Ξίφος Μονομαχίας, που διεξήχθη στο Σάββατο και όλοι φοβήθηκαν ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Ετικέτες: 

Παρουσίαση της ιστορίας του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας,Ο Σύλλογος μας, με την είσοδο στη νέα χρονιά, συνεχίζει την προσπάθειά του, στοχοθετώντας πάντοτε στην μεταξύ των μελών του Σωματείου καλλιέργεια και ανάπτυξη φιλικών, πνευματικών, κοινωνικών και εκπολιτιστικών σχέσεων, καθώς και στην ανάπτυξη των πνευματικών και ηθικών δυνάμεων των μελών του.

Ετικέτες: 

Τα ηνία πλέον στους άριστους

Φίλε μου αναγνώστη, αν δεν έχεις το χρόνο να διαβάσεις αυτό το άρθρο αργά και από… μέσα, μη το ξεκινάς!
«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά»! Ρήγας Φεραίος.

Ετικέτες: 

Ερώτηση βουλευτών για την εξέλιξη του Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων και Αξιοποίησης Περιουσίας του Δημοσίου

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν βουλευτές της Ν.Δ., μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, σχετικά με την εξέλιξη του Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων και Αξιοποίησης Περιουσίας του Δημοσίου.
Αναλυτικά η ερώτηση:

Ετικέτες: 

Η βασιλόπιτα της Γ.Ε.Φ.

Πραγματοποιήθηκε στις 7/2/2016 με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση αθλητών αλλά και γονέων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γ.Ε.Φ, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας.

Ετικέτες: 

Συγχαρητήρια επιστολή του Πειραματικού Δημοτικού Φλώρινας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Φλώρινας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες του Σχολείου μας:
Αποστολίδη Αναστάσιο του Ελευθερίου, τάξη Στ΄
Αποστολίδη Αθανάσιο του Ελευθερίου, τάξη Στ΄
Καράντζα Κωνσταντίνα του Λάζαρου, τάξη Ε΄
Αποστολίδη Άγγελο του Ελευθερίου, τάξη Δ΄

Ετικέτες: 

Ευχαριστήριο του 3ου γυμνασίου Φλώρινας

Ο Διευθυντής και ο Καθηγητικός Σύλλογος του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο κ. Τολιά Άννα, τα μέλη του Δ.Σ.

Ετικέτες: 

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Ε.Κ. Φλώρινας

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Φλώρινας, ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του ΑΗΣ Μελίτης κ. Λοβάτση Αναστάσιο, για τη δωρεά εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών στη σχολική μας μονάδα που ήταν χρήσιμα στην πραγματοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας.
Η Δ/ντρια 1ου Ε.Κ. Φλώρινας
Μαρνέρη Ευγενία

Ετικέτες: 

Ευχαριστήριο του νηπιαγωγείου Βεύης

Τα παιδιά και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Βεύης, Μουρατίδου Σοφία και Μαβίδου Στέλλα, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην κοινωνική μας δράση και στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε το έργο της UNICEF.
Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
Μουρατίδου Σοφία

Ετικέτες: 

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Ομίλου ΔΕΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Παντελίδης η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας Ομίλου ΔΕΗ. Τυχερός ο σ. Παύλος Γκουγκούμας (μαζί με το φλουρί και τις ευχές όλων μας, μια δωροεπιταγή 50 ευρώ από τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΔΕΗ).

Ετικέτες: 

Σελίδες

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ