ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr |
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 8 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ένα μήνυμα για τους καιρούς μας

Του Αρχιμ. Ειρηναίου Χατζηεφραιμίδη
Eίναι λίγο-πολύ γνωστή η στιχομυθία του Μ. Βασιλείου με τον πρωθυπουργό του Βυζαντίου Μόδεστο (370), κατά την οποία ο φωστήρας της Καισαρείας αντιστάθηκε στις απειλές του πρωθυπουργού και δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς για προσχώρηση στον αρειανισμό.

Ετικέτες: 

Η Ι. Μητρόπολη για τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα

Ἐξ ἀφορμῆς τῶν λυπηροτάτων γεγονότων, τὰ ὁποῖα συνέβησαν εἰς τὴν Ἱερὰν Μονὴν Ἁγίου Παντελεήμονος καὶ Ἁγίας Εὐβούλης ἡ Ἱερὰ Μητρόπολίς μας ἀνακοινώνει σχετικῶς τὰ ἑξῆς.
1. Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολίς μας ἵδρυσε καὶ ἀνήγειρε τὴν Γυναικεία Κοινοβιακὴ Ἱερὰ Μονὴ Ἁγίου Παντελεήμονος καὶ Ἁγίας Εὐβούλης τοῦ Δήμου Ἀμυνταίου ἐπὶ ἐκκλησιαστικοῦ οἰκοπέδου.

«Τοπίο, φως και μνήμες της Φλώρινας από τη συνεργασία με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο»

Προσκεκλημένος του Τ.Ε.Ε.Τ Φλώρινας, ο φωτογράφος Γιώργος Αρβανίτης σήμερα Σάββατο 28-11-2015, ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας θα μιλήσει με θέμα: «Τοπίο, φως και μνήμες της Φλώρινας από την συνεργασία με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο»

Ετικέτες: 

Σχετικά με τη μεταφορά μαθητών που εκτελείται με ταξί της Φλώρινας και του Αμύνταιου

Σχετικά με τη μεταφορά μαθητών που εκτελείται με ταξί της Φλώρινας και του Αμύνταιου προέκυψε πρόβλημα πληρωμής των συγκεκριμένων μέσων μεταφοράς για την περίοδο Απρίλιος- Μάιος-Ιούνιος 2015.

Ετικέτες: 

Πρώτο ραντεβού για την «Ακαδημία Οίνου» του Αριστοτέλη

Ο Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΙΝΟΥ», η οποία απευθύνεται σε φίλους του κρασιού, του αμπελιού και μικρούς οινοποιούς.

Ετικέτες: 

Ερώτηση του ΚΚΕ για τα προβλήματα των εργαζομένων στο ορυχείο Αχλάδας

Προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ετικέτες: 

Η φωτιά του 5ου δημοτικού σχολείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θ. Κάστανος» σας προσκαλεί στο άναμμα της φωτιάς στις 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Ετικέτες: 

2ο Bake Sale από το φροντιστήριο Englishland

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 από τις 17:00 έως τις 21:00 διοργανώνουμε το 2ο Bake Sale (bazaar ψημένων γλυκισμάτων) του φροντιστηρίου μας με σκοπό να συνδράμουμε και εμείς στην στήριξη παιδιών πο

Ετικέτες: 

Διανομή ρυζιού στους τρίτεκνους

Στις 28-29 Νοεμβρίου και 05 Δεκεμβρίου 2015, θα γίνει διανομή ρυζιού, στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων (εγκεκριμένοι προγράμματος ΕΣΠΑ 2013), ως εξής:

Ετικέτες: 

Συνέχιση εγγραφών στο τμήμα Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη»

Το Τμήμα Φωτογραφίας του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει τη συνέχιση των εγγραφών στον κύκλο των αρχαρίων για ενήλικες.
Οι κύκλοι μαθημάτων περιλαμβάνουν:
Θεωρία της Φωτογραφίας,
Αισθητικό Προσανατολισμό,
Λήψη – Παρουσίαση,
Τεχνικά ζητήματα,

Ετικέτες: 

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με συμβασιούχους

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος συναντήθηκε με τους προσληφθέντες της με αριθμ. 1/2015 ΣΟΧ ανακοίνωσης για πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου στον Δήμο Φλώρινας, που θα εργαστούν για οχτώ μήνες.

Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ... αχινό!

Η πιο μαγική παιδική παράσταση έρχεται στη Φλώρινα σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Το Θέατρο του Βορρά, με περηφάνια παρουσιάζει φέτος το Χειμώνα σε όλη την Ελλάδα τη νέα περιπέτεια του πιο αγαπημένου παιδικού λογοτεχνικού μας ήρωα, του Τριγωνοψαρούλη!

Ετικέτες: 

«The Hunger Games» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η ταινία που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:
THE HUNGER GAMES: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ ΙΙ(THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY PART II)
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11: 21.00

Ετικέτες: 

Αναστολή της απεργίας στα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Το Σωματείο με την επωνυμία «Εργοταξιακό Σωματείο Εργαζομένων Εργατοτεχνιτών Μεταλλεργατών και Μεταλλικών Κατασκευών στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας» σας γνωρίζει ότι μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00π.μ. στο Κέντρο νεότητας Αχλάδας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα αποφάσισε μετά από ψηφοφορία την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ετικέτες: 

Τα χιόνια ήρθαν για να μείνουν!

Στα άσπρα έχουν ντυθεί για τα καλά τα ορεινά της Φλώρινας και ειδικά η περιοχή του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας, όπως φαίνεται και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που μας έστειλε ο Θοδωρής Φάτσης, από υψόμετρο 1.850 μ.

Ετικέτες: 

«Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας διοργανώνει και για το έτος 2015 «Προσφορά Αγάπης και Αλληλεγγύης» με σκοπό τη στήριξη συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Ετικέτες: 

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, οι αρχαιρεσίες του ΕΚΦ. Στις εκλογές προσήλθαν κα ψήφισαν 66 αντιπρόσωποι.
Από αυτά έλαβαν για Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή:
1. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 23 ψήφους και εκλέγει 4 έδρες

Ετικέτες: 

Σελίδες

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (video)

Περισσότερα από 60 περιστατικά γυναικών, από 22 έως 57 ετών, που έχουν καταγγείλει βία εναντίον τους, έχουν απασχολήσει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του δήμου Φλώρινα