ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr |
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 3 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση στο 100% των εκλογικών τμημάτων (19.159). Ψήφισαν 6.161.140 πολίτες (ποσοστό συμμετοχής 62,50 %).

Ετικέτες: 

Νέο επιδοτούμενο voucher Τουρισμού για νέους από 18-29 ετών

Νέο πρόγραμμα με τίτλο «Επιταγή εισόδου για νέους από 18-29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» ανακοινώθηκε από το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ετικέτες: 

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία νομού Φλώρινας

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φλώρινας με έδρα την Φλώρινα θεωρεί μέγα λάθος την ανακοίνωση της ΠΟΑΜΕΑ για τους παρακάτω λόγους:Η αναπηρία δεν έχει χρώμα.
Το αναπηρικό κίνημα δεν εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια.

Ετικέτες: 

Atri Cup: Εντυπωσίασε ο ΠΑΣ Φλώρινα στην Ιταλία με δύο πρωτιές

Με δύο κούπες στις αποσκευές του επέστρεψε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ από την πόλη του Άτρι της γειτονικής Ιταλίας.

Ετικέτες: 

Επικράτηση του «Όχι» με 60,17% στη Δυτική Μακεδονία (τελικό αποτέλεσμα)

Ποσοστό 60,17% συγκέντρωσε το «Όχι» στο σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα που παρουσιάζει το υπουργείο Εσωτερικών.
Αναλυτικά:

Ετικέτες: 

62,89% το «Όχι» στην Π.Ε. Φλώρινας (τελικό αποτέλεσμα)

Σαρωτική η επικράτηση του «Όχι» και στην Π.Ε. Φλώρινας, με το τελικό αποτέλεσμα να δίνει ποσοστό 62,89%, έναντι 37,11% του «Ναι».
Αναλυτικά το τελικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών:
Ενσωμάτωση: 174/174, 100%
Εγγεγραμμένοι: 89.229
Ψήφισαν: 33.816 / 37,90 %
Έγκυρα: 31.986 / 94,59 %
Άκυρα: 1.567 / 4,63 %

Ετικέτες: 

Προβάδισμα στο «όχι» δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα στο «όχι» δίνουν για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τέσσερις δημοσκοπήσεις που ολοκληρώθηκαν λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, χωρίς πάντως να αποτελούν πρόβλεψη ή εκτίμηση του τελικού αποτελέσματ

Ετικέτες: 

Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης.

Ετικέτες: 

«Φύση - Παράδοση - Πολιτισμός»: οι καλύτερες στιγμές (video)

Δείτε σε ένα σύντομο video τις καλύτερες στιγμές της 3ης διοργάνωσης «Φύση – Παράδοση – Πολιτισμός» του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ Φλώρινας, με εντυπωσιακά πλάνα από την κατασκήνωση της Κλαδοράχης και την εμφάνιση των χορευτικών συγκρο

Ετικέτες: 

«Αχ μάνα μ’ κάηκα» από τη θεατρική ομάδα ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Φλώρινας

Η θεατρική ομάδα της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Φλώρινας παρουσιάζει την κωμωδία του Κοζανίτη Γιώργου Παφίλη «Αχ μάνα μ’ κάηκα», σε διασκευή του Παντελή Μαύρου, το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας.

Ετικέτες: 

Έκθεση έργων ζωγραφικής και προτάσεις decoupage από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου στις 8 μ.μ. η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας θα εγκαινιάσει την εικαστική πρόταση της Ελένης Χονδροματίδου (τέχνη decoupage).

Ετικέτες: 

Οδηγίες προς τους ψηφοφόρους της Κυριακής

Στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, οι εκλογείς ψηφίζουν στα ίδια εκλογικά τμήματα με αυτά των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Εξαίρεση αποτελούν όσοι ετεροδημότες ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, εάν είχαν κάνει τη σχετική αίτηση έως τις 30 Απριλίου.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις 450 θέσεις στη ΔΕΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 3Κ/2015του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 4/03-06-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρ

Σελίδες

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ