ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 1 έτος 4 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ενημέρωση των κτηνοτρόφων της Φλώρινας για τον καταρροϊκό πυρετό

Το Τμήμα Κτηνιατρικής ενημερώνει όλους του κτηνοτρόφους της ΠΕ Φλώρινας ότι υπάρχουν 3 θετικές εστίες και 1 ύποπτη εστία καταρροϊκού πυρετού σε εκτροφές προβάτων στα Άλωνα, στον Κώτα και στις Α. Κλεινές.

Συνεργάτης στο Τμήμα Επικοινωνίας της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών

Η περιβαλλοντική οργάνωση Εταιρία Προστασίας Πρεσπών αναζητά συνεργάτη για τη θέση του Συντονιστή Δράσεων Επικοινωνίας σε τοπικό, διασυνοριακό και διεθνές επίπεδο (τοπική κοινωνία της διασυνοριακής Πρέσπας, επισκέπτες, συνεργάτες κλπ.). Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και εντάσσεται στο Τμήμα Επικοινωνίας της ΕΠΠ. Ο τόπος εργασίας είναι τα γραφεία της ΕΠΠ στο Λαιμό Πρεσπών.

Η Λένα Μαντά παρουσίασε στη Φλώρινα «τα πέντε κλειδιά» (video)

Το νέο της βιβλίο «Τα πέντε κλειδιά» παρουσίασε στη Φλώρινα, στην «Οδό Ονείρων», η συγγραφέας Λένα Μαντά.

Έκτακτη διακοπή ηλεκτροδότησης σε τοπικές κοινότητες

Λόγω έκτακτων τεχνικών εργασιών, σήμερα 30.07.2014, ημέρα Τετάρτη και στο διάστημα από 12:00 έως 13:00 θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή ηλεκτροδότησης στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες:
Αγίου Αχιλλείου
Αγίου Γερμανού
Αλώνων

Επιβεβαιώθηκε κρούσμα καταρροϊκού πυρετού στη Φλώρινα

Από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα όσον αφορά στα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού των π

Ερώτηση του ΚΚΕ για το κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο Φλώρινας

Ερώτηση για το κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής στο Γενικό νοσοκομείο Φλώρινας κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας οι βουλευτές του ΚΚΕ,Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

Δήμος Φλώρινας: Καλλωπισμός πάρκων και καθαρισμός

Τα πράσινα πάρκα της Φλώρινας αποτελούν ιδιαίτερους χώρους χαλάρωσης και αναψυχής, δίνουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν οι κοινωνικές συναναστροφές μεταξύ των δημοτών.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο 14χρονος Άγγελος Λιάσος του ΠΑΣ Φλώρινα

Άλλος ένας Φλωρινιώτης στα σαλόνια της SuperLeague. Πρόκειται για τον νεαρό Άγγελο Λιάσο του ΠΑΣ Φλώρινα που από την Ακαδημία και το Παιδικό τμήμα της ομάδας μετακομίζει στην ιστορική ομάδα της λίμνης.

Έσπασε το ρόδι ο ΠΑΣ Φλώρινα! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Φλώρινα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

10 προτάσεις για μείωση της φορολογίας από την ΟΝΝΕΔ

Με επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη, καταθέσαμε σήμερα 10 προτάσεις για τη μείωση της φορολογίας αλλά και λοιπών ρυθμίσεων.

Σελίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

«Αγαπάμε και βοηθάμε» (video)

Φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο την ανακαίνιση χώρων του Γηροκομείου Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε χθες στον αύλειο χώρο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής.

Η Φλώρινα γιορτάζει τον πολιούχο της Άγιο Παντελεήμονα (video)

Τον πολιούχο της Άγιο Παντελεήμονα γιορτάζει σήμερα η πόλη της Φλώρινας. Χθες, παρουσία των φορέων και πλήθους πιστών, έγινε η λιτάνευση του ιερού λειψάνου και της ιερής εικόνας του Αγίου.
Διαφήμιση