ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 1 έτος 5 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στο δρόμο της επαναλειτουργίας το ορυχείου Κλειδίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ αποφάσισε ομόφωνα την επαναλειτουργία του ορυχείου Κλειδίου που αποτελεί εδώ και χρόνια πάγιο αίτημα όλων των φορέων του νομού. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Επί-phanies στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας (video)

Εγκαινιάστηκε χθες, στους χώρους του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, η εικαστική έκθεση «Επί-phanies» με έργα της Αλεξάνδρας Μαράτη και του Γιώργου Διβάρη.

Παράταση της έκπτωσης στις εγγραφές του Ωδείου

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το Ωδείο ανακοινώνει την παράταση της έκπτωσης 50% επί του ποσού της εγγραφής, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Θα λειτουργήσουν και φέτος:
Τμήμα μουσικής προπαιδείας,

Παράταση της έκπτωσης στις εγγραφές του Ωδείου

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος το Ωδείο ανακοινώνει την παράταση της έκπτωσης 50% επί του ποσού της εγγραφής, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Θα λειτουργήσουν και φέτος:
Τμήμα μουσικής προπαιδείας,

Ευρωπαϊκές ημέρες πολιτιστικής κληρονομιάς στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας

Το Τ.Ε.Ε.Τ. συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ΚΘ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2014 με θέμα «Τα πρόσωπα του χρόνου».

Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών από τον Σύλλογο Θεσσαλών

Από τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας, ανακοινώνεται η έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών απ΄ όλη την Ελλάδα. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά και ενηλίκων.

Ο Στ. Κωνσταντινίδης για τη δημιουργία ειδικών πάρκων agrologistics

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με θέμα την ανάπτυξη δραστηριοτήτων εφοδιαστικής (logistics) ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ.

Η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου- Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ.

Εξετάσεις φαρμακοποιών

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις των Φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης Επαγγέλματος Φαρμακοποιού, περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο

Έναρξη μαθημάτων του χορευτικού τμήματος του Αμύντα

Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι τα τμήματα του χορευτικού θα ξεκινήσουν για την νέα χρονιά 2014-2015 το Σάββατο στις 20/9/14, στα γραφεία του συλλόγου στο ανοιχτό γήπεδο Αμυνταίου στις Εργατικές κατοικίες.

Ο Θωμάς Σάχο στους Hoops

Η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS ανακοινώνει τη μεταγραφή του παίκτη ΘΩΜΑ ΣΑΧΟ στους HOOPS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Σύσσωμη η Ακαδημία SHOOTERS εύχεται ό,τι καλύτερο στη νέα πρόκληση της ζωής του.

Σεισμική δόνηση στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3R, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα, σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 15.33’ το μεσημέρι, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 12 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Φλώρινας.
Το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.

Χρήστος Ανθόπουλος: O νέος παρουσιαστής - έκπληξη του MEGA είναι από τη Φλώρινα!

Οι λέξεις «concept», «εναλλακτικός», «χιούμορ» αλλά και οι φράσεις «κάτι που δεν έχετε ξαναδεί» και φυσικά «ευχαριστώ τον τάδε ή τον δείνα τηλεοπτικό σταθμό» είθισται να είναι οι πρώτες που βγαίνουν από τα χείλη ενός νέου τηλ

Επί-phanies στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας

Εικαστική Έκθεση
Αλεξάνδρας Μαράτη – Γιώργου Διβάρη

Υπό την αιγίδα της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας
Τίτλος Έκθεσης: Επί-phanies

Χορήγηση ή ανανέωση των παραγωγικών αδειών

Ο Δήμος Φλώρινας , ανακοινώνει στους παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών, ότι με βάση τις διατάξεις του άρθρου 233 του Ν. 4281/14, με την οποία προστέθηκε η παράγραφος στο άρθρο 11 του Ν.

Τα μέλη της Επιτροπής Υγείας της Π.Ε. Φλώρινας

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση η Επιτροπή Υγείας της Π.Ε. Φλώρινας, με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ.

Σελίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Διαφήμιση