ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr |
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 1 έτος 8 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η απεργιακή συγκέντρωση στη Φλώρινα (video)

Με μικρή συμμετοχή πολιτών και εκπροσώπων φορέων και συνδικάτων πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, η συγκέντρωση στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Το ψήφισμα της απεργιακής συγκέντρωσης

Πανελλήνιο Παιδαγωγικό Συνέδριο στη Φλώρινα

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος (Π.Ε.Ε.) με θέμα «Ελληνική Παιδαγωγική και Εκπαιδευτική Έρευνα» διοργανώνεται στην πόλη της Φλώρινας το τριήμερο από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυρι

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα ορυχεία λιγνίτη Βεύης

Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφηκαν για το ορυχείο της Βεύης Φλώρινας από διάφορους όψιμα ενδιαφερόμενους, θεωρούμε σκόπιμα να αναφέρουμε ποιοι και σε ανύποπτο χρόνο ξεσκέπασαν το θέμα του ορυχείου της Βεύης.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν στελέχη του ΤΑΡ (video)

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη συναντήθηκαν ο κ. Ρίκαρντ Σκούφιας, Διευθυντής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) στην Ελλάδα, και ο κ.

Ο μικρός «Γιώργος» αναρρώνει στον Κτηνιατρικό Σταθμό του Αρκτούρου

Στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στον Αετό Φλώρινας συνεχίζεται η περίθαλψη της μικρής αρκούδας που βρέθηκε τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο στο Μέτσοβο.

Εθελοντική αιμοδοσία από το σύλλογο φοιτητών του ΤΕΙ Φλώρινας

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους φοιτητές στήριξαν το έργο μας για 11η συνεχόμενη χρόνια στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φοιτητών δείχνοντας και πάλι το κοινωνικό μας πρόσωπο προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στους συνανθρ

Συνεχίζονται οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε παιδιά

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται από το Δήμο Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες.

Η εταιρεία «Μπέλλης» στην έκθεση Χάρτης των Γεύσεων 2014

Η εταιρεία «Μπέλλης», που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της διατροφής, θα συμμετέχει στην έκθεση Χάρτης των Γεύσεων 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 29 και τη

Με αποσκευές γεμάτες από χρυσά μετάλλια και πολύ καλά σχόλια η επιστροφή του «Shogun»

Με απροσδόκητη συμμετοχή με πάνω από 700 αθλητές και 76σωματεία ανά την Ελλάδα καθώς επίσης και συμμετοχή Κυπριακής αποστολής όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Νοεμβρ

Βιομηχανική Κληρονομιά και Παράδοση: Η σύνδεση τους με τους ανθρώπους της περιοχής…

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση που αφορά έναν ευαίσθητο τομέα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη με την επιμέλεια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (Π.Τ.Α.) της Δυτικής Μακεδονίας.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας

Συνεδριάζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι στο Πέρασμα, το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. «Εκμίσθωση για υλοτομία των συστάδων 3β και 4α του Δημοτικού δάσους Αλώνων»

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Φλώρινα

Η εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας αναβάλλεται, καθώς ο κεντρικός ομιλητής κ.

Αιτήσεις για βοήθημα σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες

Ο δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 450 πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ. Στις πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα καταβληθεί χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ και θα τους δοθεί τιμητικός έπαινος.

Διανομή πορτοκαλιών από το Σύλλογο Τριτέκνων Φλώρινας

Στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2014, θα γίνει η διανομή πορτοκαλιών, (ένα (1) κιβώτιο ανά οικογένεια), στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, ως εξής:

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής τους αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια και ελπίδα. Η ώρα της μεγάλης ανατροπής πλησιάζει.
Γι’ αυτό:
Η νεολαία που της κλέβουν το μέλλον, θα είναι εκεί.

Νέο Δ.Σ. στο Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων

Στην έδρα του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, την Τοπική Κοινότητα Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014.
Στην 1η συνεδρίαση του, το νέο Δ.Σ. του δικτύου Ενεργειακών Δήμων προχώρησε στην εκλογή του Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και Ταμία του Δ.Σ.

Σελίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η απεργιακή συγκέντρωση στη Φλώρινα (video)

Με μικρή συμμετοχή πολιτών και εκπροσώπων φορέων και συνδικάτων πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, η συγκέντρωση στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ενημερωτική συνάντηση για τον «περιφερειακό μηχανισμό για την κοινωνική επιχειρηματικότητα» (video)

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της πρότασης για τη λειτουργία «Περιφερειακού Μηχανισμού Υποστήριξης Ανάπτυξης και Προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονο
Διαφήμιση