ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Blog, Δυτική Μακεδονία, Φλώρινα | http://neaflorina.blogspot.gr |
ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 6 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων από τη ΔΕΗ Α.Ε.

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων από το Λιγνιτικό Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.). Δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω:

Οι θέσεις για την προκήρυξη 4Κ/2015 του υπουργείου Υγείας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4K/2015 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Τα αποκαλυπτήρια της «Κοντράλτο» του Γ. Μπαρδάκα (video)

Για μία εβδομάδα, κάτοικοι και επισκέπτες της Φλώρινας, θα μπορούν να θαυμάζουν από κοντά την «Κοντράλτο», την αρκούδα με το κοντραμπάσο, που βρίσκεται εντός του ποταμού Σακουλέβα, στο χώρο μπροστά από την Μητρόπολη.

Ετικέτες: 

Παύλος Μελάς - 13 Οκτωβρίου 1904: Οι νεοέλληνες τον ξέχασαν ή τον χρησιμοποιούν για δήθεν εθνικοφροσύνη;

Το καταλαβαίνουμε ότι τον έχουμε ξεχάσει. Δεν πουλάει, δεν είναι της μόδας, δε μοιάζει δήθεν κουλτουριάρικο, δημιουργικό, φευγάτο, in, να μιλάς για τον Παύλο Μελά.

Ετικέτες: 

Απάντηση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Φλώρινας σε επιστολή του συμβούλου Μιχαήλ Χάτζιου

Κύριε Χάτζιο,Λυπούμαστε πολύ που παραλάβαμε αυτή την επιστολή από Έλληνα πολίτη και δημότη Φλώρινας, διότι από το περιεχόμενό της καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο αποστολέας αγνοεί τις αντικειμενικές συνθήκες της πατρίδας μας την τρέχουσα συγκυρία.

382 συλλήψεις το Σεπτέμβριο στη Δυτική Μακεδονία

Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, κατά το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2015, είναι η εξής:
α. Συνελήφθησαν, τριακόσια ογδόντα δύο άτομα (382) άτομα.
Ειδικότερα:
• Τριάντα τέσσερα (34) άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Εορτασμός της ημέρας μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών στην πόλη της Φλώρινας (video)

Ο καθιερωμένος εορτασμός της ημέρας μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, με μέριμνα της Π.Ε. Φλώρινας.

Ετικέτες: 

Δύο ταινίες από την Κινηματογραφική Λέσχη

Δύο ταινίες θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα από την Κινηματογραφική Λέσχη Φλώρινας: "Minions" και "Η Διάσωση" (The Martian).
MINIONS (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/10: 17:00 και 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10: 17.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/10: 17.00
ΤΡΙΤΗ 20/10: 18.00

Ετικέτες: 

Πρώτο μάθημα του παιδικού θεατρικού εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Ανακοινώνεται ότι το πρώτο μάθημα του παιδικού θεατρικού εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, (παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού), θα γίνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, 6:15 – 7:15 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος).

Ετικέτες: 

Έναρξη τμημάτων του Ε.Σ. «Αμύντας»

Ο σύλλογος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των τμημάτων αρχίζουν από Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 έως Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 στα γραφεία του συλλόγου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου και ώρα 6:00-8:00 μμ.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:
• Τμήμα Χορωδίας Ενηλίκων
• Τμήμα Χορωδίας Παιδική

Ετικέτες: 

Διαβούλευση του Σχεδίου Συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε πολιτιστικές/καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό και τη συστηματοποίηση των πολιτιστικών/καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να προβάλλουν την εικόνα της με βάση τα ιδιαίτερα ποιοτικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά της, εκπονείται «Σχέδιο Συμμετοχής Π.Δ.Μ.

Ετικέτες: 

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης 8μήνων στο δήμο Φλώρινας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης για τα 8μηνα στο δήμο Φλώρινας. Δείτε όλους τους πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας παρακάτω:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 103, Ειδικότητα: ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Κάντε κλικ εδώ.

Ετικέτες: 

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Έργον Τιμής» της Χριστίνας Γκόλνα (video)

Προτομές εννέα διακεκριμένων προσωπικοτήτων της Φλώρινας περιλαμβάνει η πτυχιακή εργασία της Χριστίνας Γκόλνα, με τον τίτλο «Έργον Τιμής», η οποία εγκαινιάστηκε χθες στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης του «Αριστοτέλη».

Ετικέτες: 

Το μεσημέρι τα αποκαλυπτήρια της… «Κοντράλτο»

Στις 3 σήμερα το μεσημέρι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της «Κοντράλτο», της αρκούδας με το κοντραμπάσο, που βρίσκεται εντός του ποταμού Σακουλέβα, στο χώρο μπροστά από την Μητρόπολη.

Ετικέτες: 

Σε Αμύνταιο και Φλώρινα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το Αμύνταιο και τη Φλώρινα επισκέφτηκε χθες, Κυριακή, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας σε όλη την επικράτεια.

Ετικέτες: 

Σε κοινή θέα η συλλογή κινηματογραφικού υλικού της Λέσχης Πολιτισμού

Σε μόνιμη έκθεση, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου, φιλοξενείται πλέον η συλλογή κινηματογραφικού υλικού της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να θαυμάσουν από κοντά τα σημαντικά εκθέματα.

Ετικέτες: 

Βεβαιώσεις ΟΑΕΔ από τα ΚΕΠ

Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν για τις νέες διοικητικές διαδικασίες αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) που μπορούν να διεκπεραιώνονται πλέον μέσω των ΚΕΠ.

Ετικέτες: 

Σελίδες

Video από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

«Οι Κυρίες των Λιμνών» (video)

«Οι Κυρίες των λιμνών», ένα σύνθετο χοροθεατρικό δρώμενο που ψηλαφεί τη γυναικεία εμπειρία όπως αυτή αποτυπώνεται στην Τέχνη από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας, παρουσιάστηκε χθες σ