The Secret Real Truth

Blog, Ελλάδα | http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ |
The Secret Real Truth
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 2 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από The Secret Real Truth

Αλήθεια ... Γιατί επιτέλους δεν επαναστατεί ο λαός;

http://3.bp.blogspot.com/-2B6ML3ZLOoo/UZu3_3Yw90I/AAAAAAACijI/z-pE-3JeQKc/s640/fdr.jpgΔεν νομίζουμε ότι υπάρχει έστω και ένας αναγνώστης που δεν έθεσε ο ίδιος ή δεν άκουσε το ερώτημα «γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος;». Εξάλλου όλοι αντιλαμβανόμαστε πως όσο δεν αντιδρούμε τόσο η κατάστασή μας θα γίνεται χειρότερη. Και όμως τίποτα δεν γίνεται.

Ετικέτες: 

Προσοχή: Αυτό το φαγητό μην το ξαναφάτε! "Προκαλεί" τέσσερις τύπους καρκίνου

Σίγουρα έχετε ακούσει και εσείς πολλές την φράση ότι “καλύτερα να μην ξέρεις από τι φτιάχνεται” το κρέας στα λουκάνικα που καταναλώνουμε μαζικά, κυρίως σε αυτά τα οποία μας σερβίρουν ως χοτ-ντογκ.

Ετικέτες: 

Ζούμε τις παραμονές του δικού μας 1453

http://www.tastv.gr/sites/default/files/field/image/agia-sophia-570.jpg
Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να παραπέμπουν περισσότερο στην εθνική καταστροφή του 1922, πλην όμως τα σημάδια της παρακμής μας γυνούν αρκετά πίσω, στις παραμονές του 1453.

του Στρατή Μαζίδη

Ετικέτες: 

Έρευνα - Ελληνικός ποιμενικός: Μία αρχαία ελληνική ράτσα που περιμένει εδώ και δεκαετίες επίσημη αναγνώριση.

http://sugklonistiko.gr/wp-content/uploads/2016/05/poik-620x330.jpgΟι περισσότερες χώρες στον κόσμο έχουν από τουλάχιστον μια δική τους ράτσα σκύλου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από άποψη μορφολογίας και συμπεριφοράς.

Ετικέτες: 

TTIP, CETA και TISA: Η δικτατορία των πολυεθνικών!


Μέσω των τριών ανίερων, μυστικών διατλαντικών συμφωνιών, γίνεται προσπάθεια να υποδουλωθούν πλήρως οι Πολίτες από την παγκόσμια ελίτ – με την πλήρη κατάργηση της εθνικής τους κυριαρχίας, της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου!

Ετικέτες: 

29 Μαΐου 1453: Μία ημέρα που οι Έλληνες δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουν

Είναι βράδυ της 28ης Μαΐου 1453. Μόλις έχει τελειώσει η δοξολογία μπροστά από την εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας φτιαγμένης από τον Απόστολο Λουκά, αφού όλοι έψαλλαν – ωΐμέ! – για τελευταία φορά τον Ακάθιστο Ύμνο, αναχωρούν για τις επάλξεις αυτοί που θα υπερασπίζονταν τα Θεοφύλακτα Τείχη που προστάτεψαν για 1000 χρόνια τη Πόλη των Κωνσταντίνων.

Ετικέτες: 

Χιλιάδες τούρκοι με ιμάμη από τη Μέκκα διαδήλωσαν μπροστά από την Αγία Σοφία απαιτώντας να γίνει τζαμί.

13310529_1026671000755375_5056588423184624043_nΧιλιάδες πιστοί μουσουλμάνοι ζήτησαν το Σάββατο να μπορέσουν να προσευχηθούν μέσα στη βασιλική της Αγίας Σοφίας μνημείο εμβληματικό και φημισμένο της Κωνσταντινούπολης που έγινε μουσείο έχοντας μετατραπεί προηγουμένως από εκκλησία σε τζαμί μεταφέρουν τα τουρκικά μέσα.Μετά από μια προσευχή -salât – που πραγματοποίησαν

Ετικέτες: 

Οι Γάλλοι είναι στους δρόμους για το Ασφαλιστικό και φωνάζουν: “Εμείς δεν είμαστε Έλληνες να κοιμόμαστε” (ΦΩΤΟ)

http://scoops.gr/wp-content/uploads/2016/05/galoi-polites.jpgΕίναι από τις φωτογραφίες που βλέπεις και νιώθεις ντροπή. Βλέπεις οι Γάλλοι μπορεί να έχουν χίλια δύο προβλήματα αλλά μάχονται εδώ και έναμίση μήνα στους δρόμους με τεράστιες συγκέντρωσης. Ένα από τα πολλά συνθήματα που έχουν οι Γάλλοι είναι ότι “δεν είμαστε Έλληνες να κοιμόμαστε” προσπαθώντας να κάνουν και άλλους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν και να βγουν στους δρόμους.

Ετικέτες: 

Το Καλύτερο Καψώνι του Πούτιν Προς την Άθεη Κυβέρνηση….

 https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/05/unnamed8.jpg
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΨΩΝΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ …. !

Ετικέτες: 

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο από το Άγιο Ορος - Η συγκίνηση και η θρησκευτική κατάνυξη του Β.Πούτιν

Σαράντα φωτογραφίες από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Αγιο Ορος και εκτενές ρεπορτάζ από το διήμερο που πέρασε στην Ελλάδα ανέβασε το Κρεμλίνο στο επίσημο σάιτ του.

Ετικέτες: 

O τελευταίος Έλληνας του Ελύτη

paleologos3 Έτσι καθώς εστέκονταν ορθός μπροστά στην Πύλη κι άπαρτος μες στη λύπη τουΜακριά του κόσμου, που η ψυχή του γύρευε να λογαριάσει στο φάρδος Παραδείσου.

Ετικέτες: 

Σελίδες

Άλλα Blogs & Sites