The Secret Real Truth

Blog, Ελλάδα | http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ |
The Secret Real Truth
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 7 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από The Secret Real Truth

5 απλοί τρόποι για να διαπιστώσετε σε τι συχνότητα εκπέμπετε

http://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/energeia1052-612x382.jpg«Αν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος, αντικρίστε το σύμπαν υπό το πρίσμα της ενέργειας, των συχνοτήτων και των δονήσεων». – Nikola Tesla

Η FEDERAL RESERVE ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ!

http://www.expresssuccess.net/wp-content/uploads/federal-reserve.jpgΟ στρατός των ΗΠΑ, υπό τη νέα ηγεσία του Ναυάρχου Dunford, κινήθηκε για να ελευθερώσει το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών και τον υπόλοιπο κόσμο από την κυριαρχία των Ερπετοειδών. Σύμφωνα με εντολή του, ο στρατός κατέλαβε την κύρια πηγή του εξουσίας των Χαζάρων, την Federal Reserve Board.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν «χτυπάει» τις ΗΠΑ και στο διάστημα!

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ)
Το Πεντάγωνο αναφέρει την «προσέγγιση ρωσικού «δορυφόρου-δολοφόνου»

Ετικέτες: 

Ως συνήθως, οι μεγαλύτεροι εχθροί του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. 4 λέξεις που μπορούν να καταστρέφουν τη ζωή σου

http://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2013/08/gynaika-612x292.jpgΩς συνήθως, οι μεγαλύτεροι εχθροί του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι ίδιοι σαμποτάρουμε διαρκώς τον εαυτό μας, οι ίδιοι τον υποβαθμίζουμε και τελικά οι ίδιοι τον οδηγούμε σε παράλυση και αδράνεια.

Ετικέτες: 

Ανατριχιαστική η ακρίβεια των προρρήσεων με τα Γεγονότα: "Όταν οι Τούρκοι κλείσουν τα Στενά θα έρθει ο Γ'ΠΠ"

Όταν οι Τούρκοι κλείσουν τα στενά του Βοσπόρου για τα ρωσικά πλοία, θα σημάνει η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή της Τουρκίας, τη διχοτόμησή της σε 3-4 κομμάτια και την επίσημη έναρξη μετά από κάποιους μήνες του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου!!!

Ετικέτες: 

Στην Ουρουγουάη χτυπά η καρδιά της Αιώνιας Ελλάδας

Στη λατινική Νότιο Αμερική, ζεί και βασιλεύει το Ελληνικό Πνεύμα! Στην Ουρουγουάη δε, υπάρχουν χιλιάδες ουρουγουανοί οι οποίοι μιλάνε…άπταιστα Ελληνικά και πολλοί απο αυτούς…Αρχαία Ελληνικά!

Ετικέτες: 

Ουρανια Ελληνικη Γλωσσα


http://www.technova.gr/technova/images/General/Heavenly_Greek_Language.jpgΟ κώδικας του σύμπαντος κόσμου κρυμμένος στην ελληνική γλώσσα

Στο παρόν άρθρο, γίνεται απλά μια ταπεινή προσπάθεια βάση όσων έχουν ειπωθεί και λεχθεί μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο περί της ουράνιου προελεύσεως της θείας ελληνικής γλώσσης.

Ετικέτες: 

Γιγαντιαίος σταυρός ανυψώθηκε στην πρωτεύουσα του Λιβάνου


https://aleteiaarabic.files.wordpress.com/2015/10/12141662_985929028096830_3559785431733384427_n.jpg?w=720Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου ανυψώθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου σε περίοπτη θέση ένας γιγαντιαίος σταυρός κατοπτεύει την πρωτεύουσα….

Ετικέτες: 

Αποσυμβολισμός των άθλων του Ηρακλή

http://terrapapers.com/wp-content/uploads/2015/10/terrapapers.com_The-Twelve-labors-of-Hercules-Sebald-Beham-22-786x524.jpgΜια εξέχουσα μορφή της ελληνικής μυθολογίας, που ξεχωρίζει ιδιαίτερα, όχι μόνο για την τιτάνια φυσική της δύναμη, αλλά και για το ήθος του χ

Ετικέτες: 

ΑΥΤΟ είναι το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ για την μνήμη και όχι μόνο!

http://web.1.c2.audiovideoweb.com/1c2web3536/Ginkgoleaves.JPGΑΥΤΟ είναι το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ για την μνήμη και όχι μόνο!
Χρησιμοποιείται στην Κινεζική Ιατρική εδώ και 5000 χρόνια για την υγεία του εγκεφάλου και της αναπνευστικής οδού.

Ετικέτες: 

Η φωτογραφία viral του FB-Δείτε τι ετοιμάζονται να «κεράσουν» την κυβέρνηση και τα όργανα της

http://paradrasi.gr/wp-content/uploads/2013/09/boyli-650x400.jpgΜια φωτογραφία 1000 λέξεις λέει ο λαός και η φωτογραφία που ακολουθεί και δείχνει τι ετοιμάζεται ο κόσμος να κεράσει την κυβέρνηση…

…..και τα όργανα της, έχει αναδημοσιευθεί χιλιάδες φορές από χθες που ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα…

Ετικέτες: 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Γ. Γκιόλβα σε συνέντευξη του το 2003 (για όσους δεν γνωρίζουν και θέλουν να μάθουν)

http://1.bp.blogspot.com/-u0c1fyfhoFo/VhzBnI1IREI/AAAAAAAASeU/QPtEDpm-JPA/s1600/georgios-giolvas.jpgΟ Γεώργιος Γκιόλβας έφυγε από αυτόν τον κόσμο στις 14 Νοεμβρίου 2003.Το όνομά του συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με τη νέομυθολογία της περιβόητης ομάδας Έψιλον.

Σελίδες