Όμορφα Μυστικά

Site, Ελλάδα | http://omorfamystika.gr/
Όμορφα Μυστικά
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 1 έτος 5 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από Όμορφα Μυστικά

Το light γιαούρτι «ρίχνει» την πίεση

Οι άνθρωποι που καταναλώνουν συστηματικά λίγων λιπαρών γιαούρτι, διατρέχουν μειωμένο κίνδυνο να εκδηλώσουν υπέρταση, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Επιστήμονες από τις ΗΠΑ παρακολούθησαν επί 15 χρόνια την πορεία της υγείας περισσότερων από 2.000 εθελοντών, διαπιστώνοντας πως ένα κεσεδάκι λάιτ γιαούρτι τουλάχιστον μία φορά κάθε τρεις μέρες, μείωνε τον κίνδυνο υπέρτασης κατά 31%.

Ετικέτες: 

Γονίδιο ευθύνεται για τον πόνο στη μέση

Η καλή στάση του σώματος σε όρθια και σε καθιστή θέση μπορεί να μην σας σώσει από την οσφυαλγία, επειδή ο πόνος στη μέση φαίνεται πως εξαρτάται περισσότερο από τα γονίδια παρά από τον τρόπο ζωής.

Αυτό υποδηλώνει μία νέα βρετανική μελέτη, που έδειξε πως γονίδιο παίζει ρόλο-κλειδί στην εκφύλιση των οσφυϊκών μεσοσπονδυλίων δίσκων, η οποία αποτελεί κύρια αιτία πόνου στη μέση.

Ετικέτες: 

Επιστροφή στην πόλη: πώς θα επιλέξετε το σωστό γυμναστήριο

Αυτά τα μυστικά θα σας βοηθήσουν να γραφτείτε στο κατάλληλο γυμναστήριο και να διατηρήσετε το κίνητρό σας ζωντανό.

Λάβετε υπόψη την απόσταση…

Ετικέτες: 

Πότε απολαμβάνουμε περισσότερο το σεξ;

Οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ στα 28 τους χρόνια, ενώ οι άντρες «τα δίνουν όλα» πέντε χρόνια αργότερα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Τα ευρήματα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προγενέστερα ευρήματα, που είχαν δείξει ότι οι άντρες φτάνουν στην σεξουαλική κορύφωση στην ηλικία των 18 ετών και οι γυναίκες στα 30.

Και τα δύο φύλα, πάντως, φαίνεται να κάνουν το περισσότερο σεξ σε πιο μικρή ηλικία: οι γυναίκες στα 25 τους και οι άντρες στα 29.

Ετικέτες: 

Γιατί θα πρέπει να αποκτήσετε οικολογική συνείδηση;

- Σύμφωνα με το ινστιτούτο Max Plank του Αμβούργου, το 95% των παρατηρούμενων αλλαγών στο κλίμα ξεπερνά τα όρια των φυσιολογικών διακυμάνσεων και συνδέεται άμεσα με την αύξηση των αερίων του θερμοκηπίου.

-Σήμερα, τα επίπεδα συγκεντρώσεων διοξειδίου του άνθρακα είναι τα υψηλότερα εδώ και 160.000 χρόνια!

-Πλέον το κλίμα είναι θερμότερο από ότι τα τελευταία 350 χρόνια

-Μέσα σε τέσσερις δεκαετίες έλιωσαν οι πάγοι κατά 85 % σε Καύκασο και Ασία.

Ετικέτες: 

Γιατί πρέπει να πίνουν τα παιδιά νερό με το φαγητό;

Αν θέλετε να τρώνε τα παιδιά σας λαχανικά, φροντίστε να τους δίνετε νερό μαζί με το φαγητό. Αυτό συνιστούν αμερικανοί επιστήμονες, που υποστηρίζουν ότι η συσχέτιση έχει να κάνει με τους νοερούς συνδυασμούς που κάνουμε στις γεύσεις.

Στη σχετική μελέτη τους συμμετείχαν 75 παιδιά, ηλικίας 3 έως 5 ετών. Όσα από αυτά έπιναν το περισσότερο νερό, είχαν πιο υγιεινές διατροφικές προτιμήσεις απ’ ό,τι εκείνα που έπιναν το λιγότερο.

Ετικέτες: 

Γιατί μερικοί άνθρωποι ξεπερνούν τα 110

Οι άνθρωποι που ζουν έως την ηλικία των 110 ετών ή περισσότερο ακόμα, έχουν εξίσου πολλά νοσογόνα γονίδια με τον γενικό πληθυσμό, αλλά ως φαίνεται διαθέτουν και προστατευτικά γονίδια που συμβάλλουν στη μακροζωία τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Επιστήμονες από τις ΗΠΑ παρατήρησαν πως οι υπεραιωνόβιοι άνθρωποι είναι πολύ λίγοι – μόλις 1 ανά 5 εκατομμύρια κατοίκους στα ανεπτυγμένα κράτη. Έτσι, βάλθηκαν να διαπιστώσουν εάν παίζει ρόλο η γενετική στην επιβίωσή τους επί τόσο πολλά χρόνια.

Ετικέτες: 

Πότε αρχίζει η φθορά της μνήμης;

Άσχημα μαντάτα επιφύλαξε μια νέα μελέτη, η οποία έδειξε πως η φθίνουσα πορεία της μνήμης, της λογικής σκέψης και της αντίληψης δεν αρχίζει στην ηλικία των 60 ετών όπως πίστευαν έως σήμερα οι ειδικοί, αλλά πολύ νωρίτερα: στα 45.

«Είναι ευρέως διαδεδομένη η πεποίθηση ότι η νοητική εκφύλιση δεν αρχίζει πριν από την ηλικία των 60 ετών, αλλά η μελέτη μας αποκαλύπτει σημαντική νοητική φθορά ακόμα και σε άτομα ηλικίας 45 έως 49 ετών», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Αρσανά Σιν-Μανού, από το Κέντρο

Ετικέτες: 

Ποιο είναι το μυστικό μου για νεανικό πρόσωπο χωρίς επεμβάσεις;

Κάθε βράδυ κάνω αυτό το αντιγηραντικό μασάζ, ένα τελετουργικό που δεν αμελώ, και το πρωί το πρόσωπό μου είναι λαμπερό, φρέσκο και ανανεωμένο!

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ

Η τσίχλα καταπολεμά την ωτίτιδα

Οι ωτίτιδες μπορεί να είναι από τα πιο επίμονα προβλήματα της παιδικής ηλικίας, προσβάλλοντας συχνά τα παιδιά και προκαλώντας τους εξαντλητικό πόνο. Πολλοί γιατροί χορηγούν αντιβιοτικά για την αντιμετώπισή τους, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αναπτύσσονται ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ενα προληπτικό μέτρο που δείχνει να υπόσχεται πολλά είναι η μάσηση τσίχλας με ξυλιτόλη, ένα φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Ετικέτες: 

Θέλετε να πιάσετε δουλειά; Απαντήστε σωστά στις 3 ερωτήσεις παγίδες!

Μελετήστε αυτές τις έξυπνες απαντήσεις σε συνηθισμένες ερωτήσεις-παγίδες κατά τη διάρκειας της συνέντευξης.

«Τι δε θα ήθελες να γνωρίζω για σένα;»
Αποφύγετε να αναφέρετε αρνητικά στοιχεία σας (π.χ. «Είμαι ακατάστατη»), λέει ο Τόνι Μπεσάρα, συγγραφέας του Acing the Interview. Αντίθετα, μοιραστείτε μια λεπτομέρεια για την οποία μπορείτε να αστειευτείτε («Φτιάχνω πολύ κακό καφέ»). Έπειτα, χαμογελάστε και θα κάνει το ίδιο και ο άλλος.

Ποια είναι η νέα συμβουλή για απώλεια βάρους;

Όσο πιο φυσιολογικό και επαρκή ύπνο έχει κάποιος, τόσο πιο σωστά λειτουργεί ο οργανισμός και η ταχύτητα του μεταβολισμού του, υποστηρίζει ομάδα ειδικών επιστημόνων.

Επιστήμονες από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιστημών της Γεύσης στη Ντιζόν της Γαλλίας διαπίστωσαν μετά από έρευνα ότι άτομα με κανονικό βάρος κατανάλωναν επιπλέον θερμίδες όταν κοιμόνταν μόνο τέσσερις ώρες κάθε βράδυ, σε σύγκριση με όσους κοιμόνταν 7-8 ώρες.

Ετικέτες: 

Σπίτι γεμάτο φως

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να αποκτήσει στυλ ένας απλός χώρος. Το λευκό και το φως με λίγο κίτρινο και πράσινο χρώμα, με φυσικά υλικά και λιτές γραμμές αρκούν για να συνθέσουν το σπίτι του καλοκαιριού.

Ετικέτες: 

Τι να κάνετε για να αποκτήσετε κόρη;

Οι μητέρες που θέλουν κόρη πρέπει να αποφεύγουν το πολύ αλάτι και να ακολουθούν μια διατροφή πλούσια σε φασόλια και σκληρά τυριά, συνιστούν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, στην Ολλανδία.

Όπως γράφει η εφημερία «Ντέιλι Μέιλ», σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι τα κατάλληλα τρόφιμα σε συνδυασμό με το σεξ τις κατάλληλες μέρες, μπορεί να αποτελέσουν κλειδί για την απόκτηση κόρης!

Ετικέτες: 

2 μυστικά για να εξασφαλίσετε νεανικό και απαλό δέρμα

Η κατανάλωση νερού καθημερινά 8-10 ποτήρια τροφοδοτεί την επιδερμίδα σας με όση υγρασία χρειάζεται για να διατηρηθεί φρέσκια και απαλή.

Ωστόσο, οι δυσμενείς περιβαλλοντολογικοί παράγοντες και η έκθεση της επιδερμίδας σας στον ήλιο, τον αέρα και τα κλιματιστικά, στο σπίτι ή τη δουλειά, αντιστρέφουν αυτή την υδατική ισορροπία.

Ετικέτες: 

Η οδήγηση μας γερνάει;

Αν νομίζετε ότι μόνο η απ’ ευθείας έκθεση στον ήλιο γερνάει πρόωρα το δέρμα, ξανασκεφθείτε το. Δύο νέες μελέτες δείχνουν πως το δέρμα μας όχι μόνο δεν προστατεύεται όταν το «βλέπει» ο ήλιος στη διάρκεια της οδήγησης ή όταν καθόμαστε πίσω από κλειστά τζάμια, αλλά μπορεί να καταλήξει να δείχνει έως 7 χρόνια πιο γερασμένο!

Ακόμα και λίγες ώρες παραμονή στο αυτοκίνητο στη διάρκεια των ανοιξιάτικων και φθινοπωρινών μηνών μπορεί να προκαλέσουν δερματικές βλάβες, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ετικέτες: 

Σεξ: 5 μυστικά για να επαναφέρετε τη λίμπιντό σας

Αφήστε στην άκρη την ερωτική μουσική και τα αφροδισιακά. Αυτοί είναι οι τρόποι που αποδεδειγμένα θα ενισχύσουν τη σεξουαλική σας επιθυμία.

1 Ασκηθείτε

Γιατί παραγγέλνουμε ανθυγιεινά στο εστιατόριο

Αμερικανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν για ποιον λόγο έχουμε την τάση να παραγγέλνουμε τα πιο ανθυγιεινά πιάτα όταν πηγαίνουμε στο εστιατόριο: μας παρασύρει ο κατάλογος των φαγητών.

«Αυτό που παραγγέλνουμε δεν έχει να κάνει τόσο με το τι θέλουμε, αλλά περισσότερο με το σχέδιο και τις περιγραφές του μενού», λέει ο δρ Μπράιαν Γουάνσινκ, καθηγητής Καταναλωτικής Συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο Cornell, της Νέας Υόρκης.

Ετικέτες: 

Κάψτε λίπος με foot volley!

Μας το θύμισε το φετινό mundial, αφού το ποδοβόλεϊ (footvolley) και η πιο απαιτητική εκδοχή του το altinio είναι από τα αγαπημένα παιχνίδια των Βραζιλιάνων στις παραλίες. Και παίζοντας μερικά λεπτά θα καταλάβετε ότι είναι μια πλήρης άσκηση για όλο το σώμα!

Πώς παίζεται

Ετικέτες: 

Σελίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση