μη μαδάς τη μαργαρίτα

Blog, Προσωπικό | http://mhmadas.blogspot.gr/ |
μη μαδάς τη μαργαρίτα
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 6 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από μη μαδάς τη μαργαρίτα

Τάσος Ανθουλιάς: Γιατί αποτυγχάνει η Εκπαίδευση


του Τάσου Ανθουλιά
Κάποιος φίλος με ρώτησε γιατί είναι εντελώς αδύνατο να υπάρξει (στο ορατό μέλλον ή ακόμα και μέχρι το τέλος της ζωής μου) μια καλή γενική εκπαίδευση (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) στην Ελλάδα. Για τους εξής λόγους:

Ετικέτες: 

Plamen Tonchev: Από τον “σκωτσέζο” Anya στον “καταλανό” Messi


Επειδή εμείς εδώ στην τριτοκοσμική Ελλάδα ασχολούμαστε μόνο με τις ανούσιες και αναίτιες εκλογές μας, ένα παλιότερο άρθρο του Plamen Tonchev που αναδημοσιεύεται στη Μαργαρίτα επικαιροποιημένο από το συγγραφέα του.(leo)
του Plamen Tonchev

Γιάννης Αναστασάκος: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακατάλληλος να κυβερνήσειαπό την Καθημερινή

Ευρώπη δεν είναι μόνο το κοινό νόμισμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε απόκλιση από την Ευρώπη. Δεν είναι μια μικρή παρένθεση ή μεγάλη παράκαμψη. Είναι ανώφελη περιδίνηση σε εποχή όπου γεωπολιτικά επιβάλλεται ο απόλυτος συντονισμός με την ΕΕ.

Ετικέτες: 

Γιάννης Παπαθεοδώρου: Και όμως κινείται

από το DimartΑπ’ ό,τι φαίνεται, οι επικείμενες εκλογές θα αποτελέσουν μια σημαντική τομή για την πολιτική πορεία της χώρας, ακριβώς επειδή παρουσιάζουν ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που δεν υπήρχαν στις εκλογές του προηγούμενου Ιανουαρίου.

Νίκος Αλιβιζάτος: ΣΥΡΙΖΑ: η βεβαιότητα της επόμενης διάσπασης


Από την Καθημερινή
Εν ονόματι της όποιας «νιότης» και της «συνέπειας» στα παλιά συνθήματα, πολλοί σημερινοί σύντροφοι του κ. Τσίπρα θα διαφοροποιηθούν και πάλι από αυτόν.

Ετικέτες: 

Σελίδες