μη μαδάς τη μαργαρίτα

Blog, Προσωπικό | http://mhmadas.blogspot.gr/ |
μη μαδάς τη μαργαρίτα
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 10 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από μη μαδάς τη μαργαρίτα

Leo kastanas: Βαρυτικά κύματα. Όσο πιο απλά γίνεται


Η ύλη εκδηλώνεται με δύο ιδιότητες. Η μια είναι η μάζα και η άλλη το ηλεκτρικό φορτίο (φορτίο). Η μάζα δημιουργεί βαρυτικό πεδίο και το φορτίο ηλεκτρικό πεδίο. Πεδίο λέμε ένα χώρο μέσα στον οποίο ασκούνται αντίστοιχες δυνάμεις. Στο βαρυτικό ασκούνται βαρυτικές δυνάμεις σε μάζες και στο ηλεκτρικό, ηλεκτρικές δυνάμεις σε φορτία.

Αλόνα Τατάροβα: Τι τρέχει με τη Δανία και τους πρόσφυγες


Η αλήθεια είναι ότι πασχίζουμε με κάθε τρόπο να κατηγορήσουμε του βόρειους συμμάχους μας για αναλγησία και ρατσισμό για να τονίσουμε τον εγχώριο πλην όμως δυσεύρετο αλτρουισμό. Επειδή αγνοώ το θέμα, αναζητώ πληροφορίες. Leo 

Αθανάσιος Τσιούρας: Μια πρόταση κοινής λογικής για το Ασφαλιστικό του μέλλοντος μαςΑπλά πράγματα: Μια προνοιακή σύνταξη που παρέχεται από το κράτος ίδια σε όλους τους δικαιούχους μετά τα 67. Και μια σύνταξη από εισφορές που καταβάλει ο κάθε πολίτης σε ένα ταμείο (ιδιωτικό ή δημόσιο) της αρεσκείας του και αποτελούν περιουσία του που του αποδίδεται εφάπαξ ή με δόσεις μετά από κάποια ηλικία. (Leo)

Λέλα Παπαγιαννοπούλου: 5 αλήθειες για τους αγρότεςΗ αγροτική τάξη είναι παραγωγική και όλοι οι αγρότες δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αλλά η ισονομία είναι η βασική αρχή της Δημοκρατίας.  (Leo)

Σελίδες

Άλλα Blogs & Sites