Ιστιαία Νιουζ

Blog, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια | http://istiaianews.blogspot.gr/ |
Ιστιαία Νιουζ (istiaianews) ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 5 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από Ιστιαία Νιουζ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS

Σε ήπιους τόνους και με ελαστική την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο προφορικός πλειοδοτικός διαγωνισμός εμποροπανήγυρης Ιστιαίας στον χώρο του “παζαριού”. Η Δήμαρχος Ελένη Ευσταθίου, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπάλληλοι υπηρεσιών του Δήμου σχημάτισαν την επιτροπή του διαγωνισμού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ “ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ” ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΝΕΛ, ΣΤΟ ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS

«Απειλήθηκε η κυβέρνηση με μηδενισμό όλων των καταθέσεων. Η κεντρική τράπεζα σαν θεσμικό όργανο πήρε παράνομα μέρος στην διαπραγμάτευση. Είπε θα σας απορροφήσω όλη την χρηματική βοήθεια που έχω δώσει από τον Αύγουστο του 2014 ως σήμερα, 108 δις ευρώ, από τις τράπεζες σας. Οι καταθέσεις όλων μας στις τράπεζες, κράτους και πολιτών, εκείνη την στιγμή ήταν 120 δις ευρώ. Σε μία νύχτα θα μας απορροφούσαν τις καταθέσεις. Φοβηθήκαμε και σας το λέω ευθέως.

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ…

Πολλοί ήταν οι βορειευβοιώτες οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας και φίλοι του Σίμου Κεδίκογλου που πήγαν με πούλμαν και αυτοκίνητα στην προεκλογική ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Χαλκίδα, το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου. Ο φωτογραφικός φακός του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS “συνέλαβε” μερικούς από αυτούς…

ΤΑ “ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ” ΒΟΡΕΙΟΕΥΒΟΙΩΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Το πανελλαδικό κύμα παραιτήσεων δυνατών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να μην περάσει και από την Βόρεια Εύβοια. Ο Κώστας Χρονόπουλος από τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και ο Δημήτρης Αλεξίου από τον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, έστειλαν επιστολές παραίτησης στις τοπικές ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ και στην ΝΕ Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ.

Σελίδες

Δημοφιλή σήμερα από Ιστιαία Νιουζ