Ιστιαία Νιουζ

Blog, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια | http://istiaianews.blogspot.gr/ | ςςς.ιστιαιανεςσ.βλογσποτ.γρ
Ιστιαία Νιουζ (istiaianews) ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 3 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από Ιστιαία Νιουζ

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΩΤΗ & ΠΡΑΤΣΟΛΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τους Βουλευτές Εύβοιας κ.κ. Γεώργιο Ακριώτη και Αναστάσιο Πρατσόλη, καθώς και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου τον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.
Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Δήμαρχο κα. Λίνα Ευσταθίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΛΤΡΑ ;

Σε έναν οικισμό που παρανόμως πριν χρόνια έγινε διαχωρισμός του νερού σε νερό λάντρας στα σπίτια και πόσιμου νερού σε βρύσες στους δρόμους… Σε ένα τουριστικό προορισμό θερμαλισμού όπου τουρίστες και κάτοικοι κουβαλούν νερό για να πιουν με στάμνες… κατά πόσο μπορούμε να μιλάμε για ύδρευση;

ΕΠΤΑ ΔΗΜΟΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ο αριθμός επτά απαντά στα επτά θαύματα του κόσμου, τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδας, στους επτά θεούς της τύχης σύμφωνα με την Ιαπωνική μυθολογία, αλλά και κατά την λαϊκή παράδοση ο αριθμός επτά παίζει σημαντικό ρόλο στη σειρά της γέννησης των παιδιών.

Επτά ήταν και οι Δήμοι που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν το δώρο του θεού στον άνθρωπο, το ιαματικό νερό, γεννώντας το Δίκτυο Ιαματικών Πηγών Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας - Θεσσαλίας.Σελίδες