Ιστιαία Νιουζ

Blog, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια | http://istiaianews.blogspot.gr/ | ςςς.ιστιαιανεςσ.βλογσποτ.γρ
Ιστιαία Νιουζ (istiaianews) ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 4 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από Ιστιαία Νιουζ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΙΣ ΡΟΒΙΕΣ

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θανάση Παππά, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς- Εύβοιας του ΚΚΕ, επισκέφτηκε τους πρόσφυγες από τη Συρία που βρίσκονται στις Ροβιές Βόρειας Εύβοιας.
Στην περιοχή φιλοξενούνται 73 Σύριοι πρόσφυγες σε ξενοδοχείο, εκ των οποίων τα 40 περίπου είναι παιδιά. Οι πρόσφυγες έχουν τύχει θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, απομονώνοντας στην πράξη αντιδραστικές φωνές μιας μικρής μειοψηφίας.

ΦΟΛΕΣ -ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ- ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ


Απόψε, ανήμερα της Αγίας Άννης και παραμονή της Αγίας Παρασκευής που οι πιστοί εύχονταν το «βοήθεια μας», άγνωστοι έσπειραν φόλες σε γειτονιά της Ιστιαίας για να “βοηθήσουν” τα αδέσποτα.

“ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ” ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.) ;

Το σχόλιο τοπικών μέσων ενημέρωσης, γιατί οι συνεδριάσεις της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.  να γίνονται χωρίς δημόσια πρόσκληση έστω στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου την στιγμή που αναφέρονται ως δημόσιες (ανοικτές στους δημότες) στις αποφάσεις της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. που αναρτούνται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ κ. Νικόλαος Τσελίκας.


ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΚΑΒ

Πλήρως εξοπλισμένο και ανακατασκευασμένο παραδόθηκε χθες στον Τομέα ΕΚΑΒ Ιστιαίας και το δεύτερο δημοτικό ασθενοφόρο, σύμφωνα με υλοποίηση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού περί παραχώρησης των δημοτικών ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ “-ΟΠΟΥΛΟΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Βασίλειος Δημόπουλος σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 18 Ιουλίου, όταν έκανε λόγο για συκοφαντίες εις βάρος του, που τον θέλουν μεγαλοοφειλέτη του δημοσίου και ειπώθηκαν εντός του δημαρχείου.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού συνεχίζει την επιτυχημένη δράση για παροχή δωρεάν φιλοξενίας στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το θέμα των προσλήψεων ναυαγοσωστών σε οργανωμένες παραλίες του Δήμου και οι πρόσφατοι πνιγμοί στην Αιδηψό, ήρθαν προς συζήτηση στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 18 Ιουλίου, έπειτα από αίτημα του  Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων - Καταλυμάτων - Στούντιο Β. Εύβοιας που ζητούσε κατεπείγουσα ειδική συνεδρίαση (διαβάστε ΕΔΩ).

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ..."

Αληθεύει  ότι  υπάλληλοι του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού πιέζονται να υπογράψουν πρωτόκολλα παραλαβής υλικών που δεν έχουν παραληφθεί και να εκδώσουν εντάλματα πληρωμής;

Σελίδες

Δημοφιλή σήμερα από Ιστιαία Νιουζ