Ιστιαία Νιουζ

Blog, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια | http://istiaianews.blogspot.gr/ | ςςς.ιστιαιανεςσ.βλογσποτ.γρ
Ιστιαία Νιουζ (istiaianews) ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 6 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από Ιστιαία Νιουζ

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΥΒΟΪΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΡΟ

Οι ΕΥΒΟΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ μετά από 25ετή ενδελεχή έρευνα γύρω από την Εύβοια και την έκδοση 50 και πλέον βιβλίων σχετικού ενδιαφέροντος, εισέρχονται σταδιακά στη νέα τεχνολογία ψηφιακής και διαδικτυακής πληροφόρησης.

ΚΚΕ ΕΥΒΟΙΑΣ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ- ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕ.

"ΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΤΟΥ 171"

Του Φώτη Καλιαγκόπουλου

Θα μου πεις κι εσένα τι σε κόφτει το ...βουρκάρι του 171! Σωστά! Όταν περνάω από τη «στενωπό» της Νησιώτισσας με τη χαράδρα να ανοίγει όσο πάει και το γκρεμό προς τη θάλασσα να χάσκει όλο και περισσότερο σκέφτομαι «αθάνατη Ελλάδα με τα ουδέν μονιμότερον των προσωρινών» και κοιτάω μη σκοτωθώ. Στο «βουρκάρι του 171» όμως γίνομαι έξω φρενών με την εκπληκτική εγκληματική αδιαφορία και αμέλεια των υπηρεσιών του Δήμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Ελληνική αντικαρκινική εταιρεία ενημερώνει ότι ο μαστογραφικός έλεγχος που πραγματοποιείται με την κινητή μονάδα μαστογράφου προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στις γυναίκες που πληρούν τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στα δελτία τύπου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

Σελίδες