Ιστιαία Νιουζ

Blog, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια | http://istiaianews.blogspot.gr/ |
Ιστιαία Νιουζ (istiaianews) ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 2 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από Ιστιαία Νιουζ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

Για τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ της Α.Ε. Ιστιαίας με τον Αίολο Καρπενησίου και την ώρα που διεξάγετε το Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου, κάνει λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Βασίλειος Δημόπουλος, τονίζοντας πως «ποτέ δεν είναι αργά…»

«ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΓΕΥΣΕΩΝ» ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕΦ

Η διοργάνωση της εκδήλωσης «Αντάμωμα Γεύσεων» για 2η χρονιά, ήταν το 1ο θέμα συζήτησης που εισηγήθηκε η Δήμαρχος κα. Λίνα Ευσταθίου στην συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Μαΐου 2016.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ

«…ευχαριστώ την αστυνομία και το λιμενικό που ανέχτηκε τις καταγγελίες της κυρίας Δημητρίου…» ανάφερε ο διοργανωτής του αγώνα Hellas Rally Raid 2016 Σταμάτης Μελέτης, στη απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων, το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου στην Αιδηψό.

ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Αποτρόπαιο ήταν το θέαμα που αντίκρισε το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου η εθελοντική ομάδα φιλόζωων της περιοχής, κάνοντας μάτια να δακρύσουν.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ

Την Κυριακή 15/05/2016  πραγματοποιήθηκε Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του  Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών με κύριο θέμα τη διεξαγωγή  αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σελίδες