EPIRUS GATE

Blog, Ήπειρος | http://epirusgate.blogspot.gr
EPIRUS GATE
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 1 έτος 7 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από EPIRUS GATE

ΠΡΕΒΕΖΑ:Την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία», προβάλλει από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη ο Δημοτικός κινηματογράφος «Κυανή Ακτή»

Την ταινία του Παντελή Βούλγαρη « Μικρά Αγγλία» σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της προβάλλει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη ο Δημοτικός κινηματογράφος «Κυανή Ακτή».

Ο Δήμος Πρέβεζας απαντά για τις Γαλάζιες Σημαίες

 Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν καταγγελία από ιδιώτη που  υποβλήθηκε προς την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης με ισχυρισμούς  περί ελλείψεων υποδομών , σωστικών μέσων και ναυαγοσωστών στις 5  βραβευμένες με Γαλάζιες Σημαίες Παραλίες

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ,για την έναρξη λειτουργίας Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τη στιγμή που το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αντιμετωπίζει για άλλη μια χρονιά  νέες περικοπές στον προϋπολογισμό του, ανακοινώνεται από τις πρυτανικές αρχές  ότι «η λειτουργία από την επόμενη ακαδημαϊκή χρον

ΠΡΕΒΕΖΑ:«Σαφάρι» της τροχαίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ανασφάλιστων οχημάτων

Σε «σαφάρι» έχει επιδοθεί η τροχαία και στην περιοχή της Πρέβεζας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ανασφάλιστων οχημάτων τα οποία υπολογίζονται σε περίπου 800 χιλιάδες σε όλη την χώρα.

Συνέντευξη του Δημάρχου Αρταίων στον Αμβρακία FM

Πρώτη μέρα σήμερα στο Δημαρχείο, ποιες είναι οι εντυπώσεις από αυτό που βρήκατε από το υλικό από τον κόσμο από το άγχος της πρώτης μέρας της δουλειάς, σε μια νέα θέση και εσείς από σήμερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Έκτακτο δελτίο Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για έντονες καταιγίδες στην Ήπειρο

Με έκτακτο δελτίο η Ε.Μ.Υ. ενημερώνει πως σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη προβλέπεται επιδείνωση του καιρού σε όλη την περιοχή της Ηπείρου με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές καταιγίδες.

Ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους ο Θωμάς Μπέγκας

Ανακοίνωσε και επίσημα,τα ονόματα των αντιδημάρχων τα οποία είχαν διαρρεύσει στα τοπικά ΜΜΕ,ο νέος δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.Νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν οι Θανάσης Μανταλόβας, Νίκος Γκόλας, Δημήτρης Νάστος

Ξανά στο προσκήνιο η απελευθέρωση των επαγγελμάτων

Διυπουργική ομάδα εργασίας αποτελούμενη από 40 άτομα αναλαμβάνει με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη να αξιολογήσει τις ενέργειες -νομοθετικές και διοικητικές- που έχουν γίνει έως σήμερα στον

ΑΡΤΑ:Συνάντηση Β. Ψαθά με εκπροσώπους Αλιευτικών Συλλόγων Αμβρακικού

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε,μταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά και εκπροσώπων των Αλιευτικών Συλλόγων Κορωνησίας – Καλογερικού, Ανέζας, Νεοχωρίου και Λουτροτόπου.

Τι λένε τα Μερομήνια για το φετινό χειμώνα

Τι καιρό θα έχουμε τον φετινό χειμώνα και την σεζόν 2014-2015; Τι προβλέπουν τα μερομήνια για τον φετινό χειμώνα, θα είναι ήπιος ή βαρύς; Οι απαντήσεις στο ακόλουθο άρθρο που αναλύει το πατροπαράδοτο έθιμο των παλαιών χρόνων γι

Επιδείνωση του καιρού το διήμερο με καταιγίδες και πτώση του υδραργύρου

Επιδεινώνεται σταδιακά από τη Δευτέρα και κυρίως από την Τρίτη ο καιρός με βροχές και καταιγίδες αρχικά από τα δυτικά της χώρας και στη συνέχεια στα κεντρικά και βόρεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Κλειστή για τα οχήματα θα μείνει τρεις ημέρες η οδός Εθνικής Αντιστάσεως, στα Γιάννενα!!!

Κλειστή για τα οχήματα θα μείνει τρεις ημέρες η οδός Εθνικής Αντιστάσεως, προκειμένου να εκτελεστούν έργα βελτίωσης και αναβάθμισης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του δήμου.

Η δεύτερη φάση του λιμένα Ηγουμενίτσαςπαραδίδεται τους επόμενους μήνες

Συνολικά εννέα δημόσια έργα παραδίδονται στο κοινό τους επόμενους μήνες, ενώ από τη νέα χρονιά θα αρχίσει να «κλείνει» σταδιακά πλήθος εκκρεμοτήτων, σε 65 έργα του προηγούμενου ΕΣΠΑ.

Σελίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Video από EPIRUS GATE

Διαφήμιση

Blog, Ήπειρος