Το blog της Νέας Προποντίδας

Blog, Κεντρική Μακεδονία, Χαλκιδική | http://nea-propontida.blogspot.gr/ |
Το blog της Νέας Προποντίδας
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 2 έτη 2 εβδομάδες

Όλες οι αναρτήσεις από Το blog της Νέας Προποντίδας

Μια ευχάριστη είδηση....Διάλειμμα λίγων ημερών ζήτησε η συντακτική ομάδα του blog της Νέας Προποντίδας και θα το έχει! Δεν θα πάμε μακριά, εδώ τριγύρω θα μαστε, τα λέμε ανανεωμένοι (σε όλα τα επίπεδα) σύντομα.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το Άγιον Όρος...

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το Άγιον Όρος...Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό του Ανδρέα Σμαραγδή από το Άγιον Όρος που δημοσιεύτηκε στο http://www.agioritikovima.gr/

Μιλάμε για πολύ χιόνι πολύ κοντά...στα Ν.Μουδανιά! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί εμείς στην νότια Χαλκιδική σήμερα να μην είδαμε...άσπρη μέρα αλλά να φάγαμε κάμποσο τσουχτερό κρύο, στην βόρεια Χαλκιδική όμως για άλλη μια φορά χιόνισε για τα καλά. Μόλις 20χλμ από τα Ν.Μουδανιά στον γραφικό...

Νέα ρωσική επένδυση για 5άστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Νέα μεγάλη επένδυση στη Χαλκιδική ετοιμάζουν Ρώσοι επενδυτές, αυτή τη φορά στη περιοχή της Νικήτης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα νέα παιδιά στη Χαλκιδική Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου σε επαρχιακό δρόμο της Χαλκιδικής.

Ολοκλήρωση ενημέρωσης προγράμματος Erasmus σε μαθητές Γ΄Λυκείου του Δήμου Προποντίδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου των σχολείων του Δήμου μας, που αφορούσε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες, με τους μαθητές να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας

Εμβολιασμός Ανασφάλιστων Παιδιών στο Δήμο Ν.Προποντίδας

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Ν. Προποντίδας με το πρόγραμμα «Εμβολιά-ζουμε: Παιδιά ανασφάλιστα, όχι απροστάτευτα» της κοινωφελούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το Κέντρο Υγείας Ν.

Δήμος Νέας Προποντίδας: Πρόγραμμα καλαθοφόρων οχημάτων για την αντικατάσταση λαμπτήρων ΦΟΠ

                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: “Πρόγραμμα καλαθοφόρων οχημάτων για την αντικατάσταση λαμπτήρων ΦΟΠ στα Τοπικά Διαμερίσματα της Δ.Ε. Μουδανιών - Δ.Ε Τρίγλιας & Δ.Ε Καλλικράτειας.”

Αναγνώστη, διάβασε αυτό το κείμενο θα μάθεις ποιος είσαι !

Τι στοίχημα βάζεις ότι, διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο, θα πεις "για μένα το έγραψε ο π@στης ο blogger; από πού με ξέρει τόσο καλά;".
Όχι, διάβασέ το και θα δεις ! Για σένα προσωπικά το έγραψε:

Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ν.Προποντίδας

Σύμφωνα με την παρ.4 άρθρο 10 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Δήμου Ν. Προποντίδας (αρ. αποφ.19/2011) θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ν.

Tο Άγιο Όρος απέκτησε εφαρμογή για iPhone και Android!

Tο Άγιο Όρος απέκτησε εφαρμογή για iPhone και Android!Στη νέα εποχή των smartphones μπαίνει και το Άγιον Όρος το οποίο εδώ και λίγες ημέρες διαθέτει τη δική του εφαρμογή τόσο για iPhone όσο και για Android.

Αλλαγές στον Καλλικράτη - Πόσοι Δήμοι δημιουργούνται στην Χαλκιδική

Στην ανάγκη, που θα αποτελέσει και την πρώτη τομή του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για επαναδιατύπωση των δομών και των σχέσεων της Κεντρικής Διοίκησης, με τις αποκεντρωμένες λειτουργίες του Κράτους...

Από δυο χωριά χωριάτες στην...Χαλκιδική!

Δύο συγκεντρώσεις, μια υπέρ και άλλη μια κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις Σκουριές.

Ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ από την ΠΕ Χαλκιδικής στα Ν.Μουδανιά

Ενημερωτικές ημερίδες με τίτλο: «Εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ)» διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο πλαίσιο ενημέρωσης του αγροτικού πληθυσμού για επίκαιρα θέματα ενδιαφέροντος τους και ενόψει της υποβολής των αιτήσεων της Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2015
Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής ημερίδες:

Σελίδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση