Ασκησεις Γυμναστικης

Blog, Ελλάδα | http://askiseisgymnastikis.blogspot.gr/
Ασκησεις Γυμναστικης - οσα πρεπει να ξερετε
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 11 μήνες 4 εβδομάδες

Όλες οι αναρτήσεις από Ασκησεις Γυμναστικης

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΡΑ

Οι ασκήσεις με μπάρα είναι μια από τις πολλές κατηγορίες ασκήσεων που μας επιτρέπουν να γυμνάσουμε τους μύες μας, μεταξύ αυτών με μηχανήματα ή ελεύθερα βάρη. Στα ελεύθερα βάρη συγκαταλέγονται οι αλτήρες αλλά και οι μπάρες, ίσιες ή στραβόμπαρες.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ

Οι ασκήσεις για σύσφιξη είναι μια διαδικασία που αφορά τους αποκλειστικά αγύμναστους. Δε νοείται άτομο με καλή σχέση με τη γυμναστική να χρειάζεται σύσφιξη. Εκτός αν έχει να γυμναστεί χρόνια και ακολουθεί ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΣΗ

Οι ασκήσεις για γράμμωση μας έχουν δημιουργήσει αρκετό καιρό λάθος αντιλήψεις. Βάζω και τον εαυτό μου στο ίδιο τσουβάλι γιατί αν έγραφα το άρθρο πριν 2 μήνες, θα σας ενημέρωνα λάθος. Όπως και σε άλλα προγράμματα, έτσι και στο πρόγραμμα για γράμμωση μεγάλο ρόλο παίζει η διατροφή.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑΣ

Οι ασκήσεις ευλυγισίας είναι μια ακόμη παρεξηγημένο θέμα. Από μικρός έβλεπα στην τηλεόραση και περιοδικά άτομα που έκαναν διάφορες περίεργες κινήσεις, σαν να είναι από λάστιχο. Θεωρούσα ότι το είχαν από τη μέρα που γεννήθηκαν. Μετά ήρθε η σοφία (εκ του σοφός), κι έμαθα ότι η γυμναστική τους έφτασε στο επίπεδο που βρίσκονται.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα είναι ένα ακόμη κατά κόρον γυναικείο θέμα... η κυτταρίτιδα. Πολλές ντρέπονται να δείξουν τα σημεία με κυτταρίτιδα στην παραλία, ακόμη κι έξω όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Άλλες πάλι τα δείχνουν αλλά το παρακάνουν. Υπάρχει τρόπος βελτίωσης? ΝΑΙ υπάρχει.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΩΜΑΚΙΑ

Τα ψωμάκια είναι ένα σημείο για το οποίο γκρινιάζουν κυρίως οι γυναίκες, κοινώς "τα χερούλια του έρωτα". Προσωπικά μέχρι ενός σημείου θεωρώ φυσιολογικό να υπάρχουν. Γούστα είναι αυτά...

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΓΚΟ

Ασκήσεις για όγκο κάνουν οι περισσότεροι στα γυμναστήρια. Μια περατζάδα να κάνεις σε ένα γυμναστήριο και θα δεις κάποιον φουσκωτό... ντουλάπα που λέμε. Ξοδεύουν πολλές ώρες, σηκώνουν πολλά βάρη και τις περισσότερες φορές.... παίρνουν ουσίες για όγκο. Εμείς εδώ αποφεύγουμε τακτικές χρησιμοποίησης ουσιών.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Αδυνάτισμα... η ανησυχία μεγάλου μέρους του πληθυσμού μας. Μια καλή πρωία κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη (δεν είμαι ψώνιο). Είχαν περάσει περίπου 7 μήνες, τα ψωμάκια ελαττώθηκαν κι άρχιζαν να ξεχωρίζουν οι πλάτες, το στήθος και οι δικέφαλοι. Το θέμα είναι ότι άρχισε να μ' αρέσει αυτό που έβλεπα.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι, γιατί η γυμναστική δεν είναι προνόμιο μόνο για τα γυμναστήρια. Αναλογιζόμουν τις προάλλες το παρελθόν, φυσικά όχι τα πουλάκια να τιτιβίζουν κτλ. Ξεκίνησα σε ένα δημοτικό γυμναστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με χωρίς κανένα ιδιαίτερο κίνητρο. Το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι με κόσμο..σαν καλός φοιτητής. Η παρέα στο γυμναστήριο τότε ήταν κάπως διαφορετική από αυτό που συναντούν οι νέοι φοιτητές. 
Διαφήμιση

Δημοφιλή σήμερα από Ασκησεις Γυμναστικης

Διαφήμιση

Διμοφιλή διαχρονικά από Ασκησεις Γυμναστικης

Διαφήμιση

Άλλα Blogs & Sites