ΘΗΒΑ PRESS

Blog, Στερεά Ελλάδα, Βοιωτία | http://thiva-press.blogspot.gr |
ΘΗΒΑ PRESS - Η ενημέρωση στην πρώτη γραμμή
Καταχωρήθηκε στο myblogs.gr πριν από: 3 έτη 2 μήνες

Όλες οι αναρτήσεις από ΘΗΒΑ PRESS

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας για τη συγκέντρωση τροφίμων αντί εισιτηρίου στον αγώνα Α.Ο. Θήβα- Α.Ο. Μαυροματίου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ SIAL PARIS 2016 ( ΓΑΛΛΙΑ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ
SIAL Παρίσι, 16-20 Οκτωβρίου 2016
    Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχοντας ως βασικό της μέλημα την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των προϊόντων του αγροδιατροφικού μας τομέα, αναλαμβάνει πρωτοβουλία σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια μας, για την από κοινού παρουσία παραγωγών και επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών,
     “ SIAL PARIS 2016 ”
η οποία θα λάβει χώρα από τις 16 Έως 20 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPRINTE, στο Παρίσι/Γαλλία.

Πάσχα στα Λεύκτρα

Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεύκτρων
Ο Σύλλογος μας στην προσπάθεια του να διατηρήσει τα ήθη και έθιμα του χωριού μας, διοργανώνει και φέτος τις πασχαλινές του εκδηλώσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
•  Μ.Παρασκευή 29/4
Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαίμαχοι vs Νέοι Α.Ο. Επαμεινώνδα
Οι κάτοικοι του χωριού μας (ανεξαρτήτου ηλικίας) συγκεντρώνονται στο γήπεδο των Λεύκτρων και συμμετέχουν στον φιλικό αγώνα ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ώρα έναρξης 17:00, δημοτικό γήπεδο Λεύκτρων.
•     Μ.Σάββατο 30/4
Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016

Είναι πραγματικά απίστευτο και όμως αληθινό,μετά από 255 χιλιόμετρα που διένυσαν οι δρομείς του ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ αλλά και άλλοι από άλλους συλλόγους αλλά και χώρες,κατάφεραν να φτάσουν στον τερματισμό. Πρώτος από το σύλλογο μας και τέταρτος στη γενική κατάταξη ο Λυμπερίου Κώστας με χρόνο 39 ώρες και 45 λεπτά ,έβδομος στη γενική και δεύτερος για τον ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ ο Σκουρτανιώτης Ι. με χρόνο 41 ώρες και 39 λεπτά,δέκατος τέταρτος στη γενική και τρίτος για τον ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ ο Βαγιακάκος Αθ.

ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016

Ακόμα βρίσκουν δύναμη και συνεχίζουν 19 υπεραθλητές από τους 37 που ξεκίνησαν και πλέον έχουν φτάσει και περάσει το χωριό Καλέτζι Αχαΐας που βρίσκεται 49 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Πάτρας και σε υψόμετρο 843 μέτρων στις πλαγιές του όρους Ερυμάνθου.Από τους αθλητές λοιπόν του ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ πρώτος ακόμη είναι ο Λυμπερίου Κ. με χρόνο 26 ώρες και 24 λεπτά,ακολουθεί ο Σκουρτανιώτης Ι. με χρόνο  29 ώρες και 11 λεπτά,τρίτος ο Κοφίνης Κ.

ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016

Αρκετοί πλέον αθλητές έχουν φτάσει στο χωριό Καλούσι , ορεινό χωριό της Αχαΐας που βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων,αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των αθλητών, και από τον ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ έχουν φτάσει  ο Λυμπερίου Κ. σε 23 ώρες και 4 λεπτά , ο Σκουρτανιώτης Ι. σε 25 ώρες και 38 λεπτά και ο Κοφίνης Κ. σε 27 ώρες και 12 λεπτά .Για τον Βαγιακάκο δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση.

ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016

Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή αφορά το σταθμό του Πουρναρόκαστρου που βρίσκεται μετά από 131,6 km από την αφετηρία και βρίσκει τον Λυμπερίου Κ. να έχει φτάσει σε 16 ώρες και 31 λεπτά , τον Σκουρτανιώτη Ι. σε 18 ώρες και 17 λεπτά , τον Κοφίνη Κ. σε 19 ώρες και τον Βαγιακάκο Αθ. σε 20 ώρες και 45 λεπτά. Η υπερπροσπάθεια των αθλητών μας συνεχίζεται και ελπίζουμε και ευχόμαστε να φτάσουν υγιείς μέχρι και τον τερματισμό . 

ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ενημέρωσης που υπάρχουν γνωρίζουμε ότι από το λιμάνι του Ρίο πέρασε πρώτος ο Λυμπερίου Κώστας σε 12 ώρες και 30 λεπτά. Δεύτερος ο Σκουρτανιώτης Ι. σε 14 ώρες και 6 λεπτά ,τρίτος ο Κοφίνης Κων. σε 14 ώρες και 25 λεπτά και τέταρτος ο Βαγιακάκος Αθ. σε 15 ώρες και 24 λεπτά. Ο κ. Νάκος Στ. εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από 12 δύσκολες  ώρες τρεξίματος.Συγχαρητήρια για την συμμετοχή και προσπάθεια του και όσον αφορά  τους εναπομείναντες αθλητές οι ευχές μας για καλό τερματισμό!!!.

Δήμος Θηβαίων: Διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε 570 οικογένειες

Δήμος Θηβαίων: Διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε 570 οικογένειες
του προγράμματος ΤΕΒΑ
Ο Δήμος Θηβαίων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), στις 20 Απριλίου 2016, πραγματοποίησε διανομή τροφίμων (κοτόπουλο, λάδι και φρούτα) και άλλων ειδών ( οδοντόκρεμα & σκόνη πλυντηρίου) σε 570 οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, οι οποίες έχουν αξιολογηθεί και είναι πιστοποιημένοι δικαιούχοι των κοινωνικών προγραμμάτων.

Σελίδες